Sohbet Hiç reklam yapmadan dünyaya hükmedecek olan marka!

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Vestel, 7nm ile üretime başlarsa Xiaomi almam. Ama bunu 2 sene içinde yapması lazım.
Vestel üretmiyorki. Üretilmiş işlemcileri alıyor. Yani, Qualcomm'un ya da Mediatek'in üretmesini beklemelisiniz. Vestel'in değil.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Ben Vestelin üretmesini kastettim. Yoksa şimdi de alabilir. :P
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani nanometre chipset yatırımı başlasa ona da razıyım.

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Video hakkında neler düşünüyorsunuz arkadaşlar? Bir ütopyamı yoksa gelecekte Xiaomi'nin en bilinen ilk 3 markadan biri olacağı belkide 1. olacağı söylenebilirmi?

Ben Xiaomi'nin büyük kitleleri kendisine bağlayabileceğini düşünmüyorum. Evet bir Xiaomi'den diğerine geçmek isteyen çok insan var ancak Apple kullanıcısı gibi bir kitle yakalayamayacaktır. Rakipleri çok güçlü çünkü. Her sene farklı bir kitleyi kendisine çekerek büyüyecektir. Sonunda nereye gider firma bilemiyorum. Sonuçta sadece telefon bölümünde yoklar. Bakalım görelim.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Mesele Xiominin yükselişi değil. Çin in uzaya kuantum uydusu göndermesi, ayın karanlık tarafını araştırması ve tüm dünyanın üretim amelesi iken , dizayn merkezine ve bilimsel liderlik ülkesine dönüşmesidir. Ayrıca bunu köpek ve böcek yiyerek başardılar. Biz o kadar tembeliz ki kebap yiyerek ancak kömür çıkarabiliyoruz.

TR26SkyWalker26TR

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SkyWalker
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
13
Mesele Xiominin yükselişi değil. Çin in uzaya kuantum uydusu göndermesi, ayın karanlık tarafını araştırması ve tüm dünyanın üretim amelesi iken , dizayn merkezine ve bilimsel liderlik ülkesine dönüşmesidir. Ayrıca bunu köpek ve böcek yiyerek başardılar. Biz o kadar tembeliz ki kebap yiyerek ancak kömür çıkarabiliyoruz.
Onu bile doğru düzgün yapamıyoruz, suriler çalışıyor suriler. Hocammmm, Silivri'yi düşünüp sizi özele davet ediyorum.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Geç kalmış değiliz aslında. Kendimizle dalga geçmek ve geçittirmek yerine işe koyulsak yine başarabiliriz. Dünyanın en teknolojik ülkesi olmamıza gerek yok. Biz dünyanın en iyi , kaliteli fındık, zeytin, çay gibi bitki üreticşsiydik. Telefonu çin üretsin. Dünyanın fındık piyasasını nutella değil biz belirleyelim yeter....

Çin bu işi sonradan yaptı. Adamlar geriydi. Biz geç kalmış değiliz bunu demeye çalışıyorum.

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Geç kalmış değiliz aslında. Kendimizle dalga geçmek ve geçittirmek yerine işe koyulsak yine başarabiliriz. Dünyanın en teknolojik ülkesi olmamıza gerek yok. Biz dünyanın en iyi , kaliteli fındık, zeytin, çay gibi bitki üreticşsiydik. Telefonu çin üretsin. Dünyanın fındık piyasasını nutella değil biz belirleyelim yeter....

Elin gâvuru o kadar sağlam lobi faaliyetleri yürütüyor ki senin ülkende hiç bir başlık altında borsa kurmana müsade etmiyor
Ahh ah
Selametle

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
ı phone'a bi şey olmaz da Xiaomi böyle devam ederse zaten lg sony bitti samsungu da bitirecek 2-3 yıla huawei'de yok eder

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48

Çin bu işi sonradan yaptı. Adamlar geriydi. Biz geç kalmış değiliz bunu demeye çalışıyorum.
Biz neye geç kalmış değiliz sayın hocam?

Üst Alt