Çözüldü Hiç Bir Tema İndiremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nuri Tarık

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
5S Plus
Konular
21
Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım ilk kez xiaomi telefon kullanıyorum ve bilgim yok temarlardan ne bir satın alma işlemi yapabiliyorum nede tema indirebiliyorum hata veriyor yeniden deneyin diye defalarca lütfen bir yardım edermisiniz..Teşekkürler..

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam hangi cihazı ve romu kullanıyorsun? ne hatası alıyorsun ve temayı nerden indiriyorsun.iki soruya ait ekran resmi atarsan yardımcı olunur ;)

Oyla:

Nuri Tarık

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
5S Plus
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ekran resmi nasıl atılıyor :) mi 5s plus cihaz 9.1.1.0 room yüklü..Bir hata oluştu,tekrar deneyin diye bir hata veriyor deniyorum sürekli değişen bir şey yok . Temayıda kendi programından indiriyorum yani telefona yüklü olan uygulumadan..bugun miui forumdan indirdim 3. parti hata verdi ama onu buradan bi konudan yardım alarak çözdüm lakin bu uygulamadan hiç bir işlem yapamıyorum..

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam ekran resmi nasıl atılıyor :) mi 5s plus cihaz 9.1.1.0 room yüklü..Bir hata oluştu,tekrar deneyin diye bir hata veriyor deniyorum sürekli değişen bir şey yok .
Ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basınca ekran resmi alıyor

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım ilk kez xiaomi telefon kullanıyorum ve bilgim yok temarlardan ne bir satın alma işlemi yapabiliyorum nede tema indirebiliyorum hata veriyor yeniden deneyin diye defalarca lütfen bir yardım edermisiniz..Teşekkürler..
Büyük ihtimal bolgen çin olarak ayarlı.Ayarlar-ekayarlar-bolge seçiminden Türkiye yap.temalar uygulamasının onbellegini temizleyip bi daha deneYes~~

Oyla:

Nuri Tarık

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
5S Plus
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimal bolgen çin olarak ayarlı.Ayarlar-ekayarlar-bolge seçiminden Türkiye yap.temalar uygulamasının onbellegini temizleyip bi daha deneYes~~

Çok teşekkürler oldu şuan indiriyorum :) önbelleği temizlemek lazımmış :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt