Sohbet Hi Level Tv 40 smart tv kullanan var mı?

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Bence TV almak yerine Android TV box alın daha mantıklı.

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
70
İyi günler sormuş olduğunuz soru icin en ayrıntılı cevabı bu adresten öğrenebilirsiniz
Çok teşekkür ediyorum size beni böyle güzel bilgilendirdiğiniz için böyle bi yer arıyordum bende Allah razı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hi-Level fena değil. Görüntü kalitesi iyi ancak Smart TV olarak düşünmeyin de almayında tavsiye etmem. Bu tür markalar bu konuda çok iyi performans gösteremiyorlar ki içine koydukları donanımda dışarıdan aldığınız ucuz çin malı Android Box lardan farksız. Ben eski bir LG Smart TV kullanıcısı olarak ki halen kullanmaktayım "LG 42LB652V" (WebOS) Samsung dan ve Anroid Tv lerden şaşmayın derim.
İşte çok pahalı olunca zor oluyor ama düzgün bir televizyon ve yanına android box çekmeyi düşünüyorum

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Çok teşekkür ediyorum size beni böyle güzel bilgilendirdiğiniz için böyle bi yer arıyordum bende Allah razı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte çok pahalı olunca zor oluyor ama düzgün bir televizyon ve yanına android box çekmeyi düşünüyorum

Bence öyle yapmanız çok iyi olur hocam güzel bir televizyon yanına bütçeyi çokta zorlamaz ise sizin açınızdan Xiaomi Mi Box S 4K almanız iyi olur. Ucuz çin malı Android Tv Boxlara pek girmeyin derim. Android Box konusunda ise iyice araştırın güncelleme desteğide çok önemli bu arada. Telefondan hallice bozmalar tat vermez.

Üst Alt