Sohbet Hi Level Tv 40 smart tv kullanan var mı?

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
70
Hi Level Tv 40'' HL40DLK0938 Full HD Smart Dual Led Tv almayı düşünüyorum ama netflix yukleniyor mu rahatlikla alan kullanan var mı?

hakan1987

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
10

İçerisinde netflix uygulaması olan tvler senin bahsettiğin tv malesef yok istersen buradan araştır kesene uygun bak :)
Alırsan Hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah

S

Silinen üye 107783

Guest
Hi Level Tv 40'' HL40DLK0938 Full HD Smart Dual Led Tv almayı düşünüyorum ama netflix yukleniyor mu rahatlikla alan kullanan var mı?

Kesinlikle Samsung öneririm. Tizen işletim sistemi gayet hızlı. Netflix zaten var. 55Nu700 kullanıyorum. Çok memnunum

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
70
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İçerisinde netflix uygulaması olan tvler senin bahsettiğin tv malesef yok istersen buradan araştır kesene uygun bak :)
Alırsan Hayırlı olsun güle güle kullanırsın inşallah
Kesinlikle Samsung öneririm. Tizen işletim sistemi gayet hızlı. Netflix zaten var. 55Nu700 kullanıyorum. Çok memnunum
teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama dediğim gibi hi level kullanan varsa bekliyorum

Son düzenleme:

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
70
yok mu hiç

Roadronners

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi A1
Konular
2
İyi günler sormuş olduğunuz soru icin en ayrıntılı cevabı bu adresten öğrenebilirsiniz

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Benim aklıma da şöyle bir yöntem geliyor. Televizyonu marka almak yerine ucuz yollu bir şey bakayım. Sonra arkasına da Mi Box takayım, istediğimi kuracağım android televizyonum olmuş oluyor. Bu nasıl yöntem?

okifioktay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
oktay
Cihazım
redmi note5
Konular
4
Benim aklıma da şöyle bir yöntem geliyor. Televizyonu marka almak yerine ucuz yollu bir şey bakayım. Sonra arkasına da Mi Box takayım, istediğimi kuracağım android televizyonum olmuş oluyor. Bu nasıl yöntem?
En güzel yöntemi koymuşsunuz.Tüm tv firmaları,1-2 bilemedin 3 yıl destek verdikten sonra,gereken yardımı ve desteği keserler.Aldığınız tv daha sonra,sadece izlemek için kullanılır.En iyisi android tv yada android tv box alarak yola devam etmektir.

Bojack

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
70
aslında güzel bir fikir sevdim bu fikri teşekkürler en azından tv bozulsa android box bizle kalır :D

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Hi-Level fena değil. Görüntü kalitesi iyi ancak Smart TV olarak düşünmeyin de almayında tavsiye etmem. Bu tür markalar bu konuda çok iyi performans gösteremiyorlar ki içine koydukları donanımda dışarıdan aldığınız ucuz çin malı Android Box lardan farksız. Ben eski bir LG Smart TV kullanıcısı olarak ki halen kullanmaktayım "LG 42LB652V" (WebOS) Samsung dan ve Anroid Tv lerden şaşmayın derim.

Üst Alt