Diğer Hesap Silinmesi Hk.

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
50
Herkese iyi akşamlar.

10 yıllık forum miuiturkiye serüvenimin sonunda hesabımın silinmesini talep ediyorum. Silinmiyorsa da erişime kapatılmasını rica ediyorum.

Saygılarımla.

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
50
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sakıncası yoksa nedeni paylaşır mısınız
Özel nedenlerden dolayı. Forumdaki bazı kişilerin tavırlarına tahammülüm kalmamış galiba. İyilik yapmaya çalışıyorum. Teşekkür edecekleri yerde bir de üzerine laf yiyorum, yorumlarım siliniyor vs. Kimseyi ne suçlu göstermek istiyorum, ne de kendi derdimi anlatmaya çalışmak istiyorum. Sadece bulunduğum ortamdan uzaklaşıyorum. Teşekkürler herşey için. Eğer silebiliyorsanız hesabımı tamamen silebilirsiniz.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
136
Özel nedenlerden dolayı. Forumdaki bazı kişilerin tavırlarına tahammülüm kalmamış galiba. İyilik yapmaya çalışıyorum. Teşekkür edecekleri yerde bir de üzerine laf yiyorum, yorumlarım siliniyor vs. Kimseyi ne suçlu göstermek istiyorum, ne de kendi derdimi anlatmaya çalışmak istiyorum. Sadece bulunduğum ortamdan uzaklaşıyorum. Teşekkürler herşey için. Eğer silebiliyorsanız hesabımı tamamen silebilirsiniz.
Hocam merhaba iyiliğinizi anlıyorum ve bu konuda teşekkürlerimi sunarım ancak çekiliş içerisindeki paylaştığınız kodları ben kaldırdım ve size küçük bir bilgilendirme yaptım. (Söylediklerimi size yanlış ifade ettiysem mazur görün.) Verdiğiniz kodlardan benim de elimde birçok sayıda mevcut ancak forum içerinde biraz katılım ve adilce bir çekiliş olması için düzeni korumak zorundaydım, yaptığınız güzel bir katılımdı ancak yeri ve zamanı yanlış olduğunu düşünerek gereken işlemi yaptım. Yanlış yaptığımı düşünüyorsanız yönetim ekibi bu konuda gereken işlemi yapacaktır iyi forumlar.

Üst Alt