Herşeyi ile yeni Mi Wi-Fi Router

Mr Lei Jun yeni Mi Wifi Router cihazını özellikleri ve fiyat detayları ile tanıttı.

Yeni cihazın özellikleri ise; 802.11ac Wi-Fi, 6 TB boyutunda ki sektorünün lideri olacak bir boyut, bu boyut ile video, film, resim, müzik herşeyinizi saklayabilirsiniz. Ayrıca önemli özeliklerinden birisi ise uzaktan kontrol desteği ile ister tabletinizden istersenizde telefonunuz ile cihazını kontrol edebilir ve düzenleyebilirsiniz. Broadcom 4709C dual-core 1.4GHz işlemciye sahip. 

Fiyat ise

RMB 699 (1TB) and RMB 2999 (6TB)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Bunlarda ADSL bağlantısı var mı? Bu minisini düşünüyorum da. Evde kablolu bir modem var olmazsa onun ethernetini bağlarız.

lyldz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Lütfi
Cihazım
RN 3 Pro
Konular
8
Chatin hocam asusun üst düzey modemleri ile bunları yapabiliyorsunuz zaten.mesela DSL n66u gibi.ben bu büyüklükte bir diskin gerekli olduğunu modem içerisinde gerekli olduğunu düşünmuyorum.velhasıl adamlar yapmış işine yarayana ne ala :)

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
@cantara
Tabi AP yada Wifi Extender özelliği, bu cihaza bağlanan cihazların yönetimi v.s. de var. Benim anladığım bu şekilde. Umarım sizi de yanıltmamışımdır :D

@ByKatre
ADSL bağlantısı yok. Elbette ADSL modeminizi buna bağlayıp internetinizi bunun üzerinden yönetmeniz mümkün.

@lyldz
Disksiz modeli de var. Mi Wifi Router Mini.

attachment.php

İncelemesini de yapmıştım.
http://www.forum.miuiturkiye.net/konu-mi-wifi-router-mini-unboxing-ve-inceleme-bolum-1.html

Ayrıca bu cihazların fiyat/performans oranıyla hiçbir cihazın başedebileceğini sanmıyorum. Verdiğiniz örnekteki modem bunların rakibi olamaz ki fiyatı 300-400TL arasında. Sınıfları farklı olduğundan sadece hızları baz alabiliyorum. Xiaomi'nin ethernet portları 10/100/1000Mbps ve 802.11ac özellikleri var. Yeni router'ın hızını bilmiyorum ama Mini'ninki 1.167 Mbps. Bu yüzden belki AC Performansı 600+1.300 Mbps ile şu anda dünyanın en hızlı modemi olan ASUS DSL-AC68U örnek verilebilirdi ki burada 500-600 TL arasında satılıyor. Bunlar disksiz olduğu için karşılık fiyat olarak Mini modeli verebiliriz; 30-40$ arasında.
Edit: Yeni router da 1.167Mbps miş.

@messevim
Bir önceki sayfada özetle anlatmaya çalışmıştım.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Bu mininin tipine hastayım ya. :) İngilizce UI var mı bunun için?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
ByKatre' Alıntı:
Bu mininin tipine hastayım ya. :) İngilizce UI var mı bunun için?
Çok önemli değil. Chrome Browser ile Google Translate yeterli oluyor.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

lyldz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Lütfi
Cihazım
RN 3 Pro
Konular
8
Olay sadece fiyat değil hocam işte. Ürünü garantisi servis imkani türkçe arayüzü belki kimine göre.bu modemde sırf fiyatı için bile ben alınmaz derim.cok basit birşey söyliyim evimin karşısına yıldırım düştü fişe takılı modem yandı. Asusu aradım ücretsiz cihazı gönderdim bir gün sonra hiç birşey demeden sıfır cihaz geldi. Bu cihazda böyle birşey tr de satilmadigi sürece olmayacak. O yüzden tr den herhangi birine cazip geleceğini düşünmüyorum size cazip geliyor mu mesela bu cihaz?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
lyldz' Alıntı:
Olay sadece fiyat değil hocam işte. Ürünü garantisi servis imkani türkçe arayüzü belki kimine göre.bu modemde sırf fiyatı için bile ben alınmaz derim.cok basit birşey söyliyim evimin karşısına yıldırım düştü fişe takılı modem yandı. Asusu aradım ücretsiz cihazı gönderdim bir gün sonra hiç birşey demeden sıfır cihaz geldi. Bu cihazda böyle birşey tr de satilmadigi sürece olmayacak. O yüzden tr den herhangi birine cazip geleceğini düşünmüyorum size cazip geliyor mu mesela bu cihaz?

Elbette fiyat değil. Ama fiyat/performans önemli.
Yukarıda yazmıştım ama sanırım gözden kaçmış. Karşılaştırma yaptığımız cihazlar farklı sınıflarda. Bu yüzden direkt olarak karşılaştırmak doğru değil. En başta, bahse konu cihazlarda modem özelliği yok. Zaten kafadan eleniyorlar. Dolayısıyla garanti durumu v.s'ye sıra gelmiyor. :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Üst Alt