Sohbet Herşey için teşekkürler.

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
63
Bazen insanlar derler ya, her gittiğin yerin bir son durağı vardır. O durağın sonuna geldik biliyorum forum camiasında her yeni bir forum açıldığında o an orda olurdum. Fakat bundan sonra ki sürecimde o kişi maalesef ben olamıyacağım. İyisiyle kötüsüyle forumda herkese elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bunun için herkese teşekkür ediyorum. Evet ben Vholdy. Bu sefer gerçekten gidiyorum. Kendinize çok iyi bakın hoşçakalın..

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
poco f2 pro
Konular
12
Samsung'a mı geçtiniz hocam nereye

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
63
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung'a mı geçtiniz hocam nereye
Yok hocam, artık konulara,forumlara yanıt vermeyi istemiyorum foruma sadece kullanmış olduğum modül'e güncelleme geliyorsa onu indirip çıkıyorum. 2 gün önce almış olduğum kararım ile herşeyden elimi çekmiş durumdayım. Bunu genel olarak söylemek istiyorum Sayın CANTARA hocama herşey için teşekkürlerimi, bir yanlışım olduğunda H.KADİOĞLU hocamın o yanlışı düzeltmesini.. yani kısaca 5 yıllık forum maratonum bitmiş durumdadır forumda söylemediğim bir çok üye/yönetici fark etmeksizin sizlerede bir yardımım dokunduysa ne mutlu bana. Hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun.

Üst Alt