Diğer Herkesin sevgilisi Mi Max 2 sahneden siliniyor.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Revos bekliyoruz bakalım

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Çok doğru söylemişsiniz hocam Redmi note 5 çoknsatılmıştı baya bir popüler olmuştu ama cihaza yazık ettiler ben cihazı ilk aldığımda android oreo sürümü ile gelmişti pie güncellemesini aldık artık Q vermiyorlar Sadece miui güncellenecek o sorun değil de antirollback 4 de eklediler yazık ettiler sadece custom ile kullanıyorum cihazı

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Xiaomi'nin hiç bir zaman gereken önemi ve değeri vermediği bir cihaz Mi Max 2. Emekliliğe ayırmalarına şaşırmadım..
Bu cihazın en güzel özelliği stereo hoparlörüydü. Hiç bir Xiaomi cihazında o kadar kaliteli hoparlör görmedim. Keşke bütün cihazlara bu kaliteyi sunabilseydi Xiaomi. 2018 yılında satıp Redmi Note 5 AI'a geçmiştim. Değiştirmeyi düşünmeyen arkadaşlara tavsiyem hiç düşünmeden farklı bir cihaza geçebilir. Geçiş yapınca o kadar büyük telefonu nasıl kullanmışım diyor insan. Ekran kasa oranı günümüzde bambaşka bir noktaya geldi...

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
58
Xiaomi'nin hiç bir zaman gereken önemi ve değeri vermediği bir cihaz Mi Max 2. Emekliliğe ayırmalarına şaşırmadım..
Bu cihazın en güzel özelliği stereo hoparlörüydü. Hiç bir Xiaomi cihazında o kadar kaliteli hoparlör görmedim. Keşke bütün cihazlara bu kaliteyi sunabilseydi Xiaomi. 2018 yılında satıp Redmi Note 5 AI'a geçmiştim. Değiştirmeyi düşünmeyen arkadaşlara tavsiyem hiç düşünmeden farklı bir cihaza geçebilir. Geçiş yapınca o kadar büyük telefonu nasıl kullanmışım diyor insan. Ekran kasa oranı günümüzde bambaşka bir noktaya geldi...
Bende redmi note 8 var mi max 2 nin yanından bile gecemez mi max 2 bir başka sadece mi max 2 yi mi max 3 e satarım başka hiç bir telefon yanından gecemez diğerleri oyuncak gibi duruyor yanında

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bende redmi note 8 var mi max 2 nin yanından bile gecemez mi max 2 bir başka sadece mi max 2 yi mi max 3 e satarım başka hiç bir telefon yanından gecemez diğerleri oyuncak gibi duruyor yanında
Kesinlikle katılıyorum hocam, Mi Max2 Kral, zorunluluk yoksa eğer, Max3 e bile gerek yok

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt