- Adım
- Alem
- Cihazım
- Xiaomi mi max 2
- Konular
- 58
Telegram gruplarında hergün yeni rom atıyorlar burda ilgilenen yok şuanHarbiden ya unutulduk gittik.
Telegram gruplarında hergün yeni rom atıyorlar burda ilgilenen yok şuanHarbiden ya unutulduk gittik.
Hep soruyorum ne zaman çıkacak diye soon yazıyor)) bir haftadır yakında diyorRevos bekliyoruz bakalım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben o grupları bulamıyorum. Buradan paylaşırmısınızTelegram gruplarında hergün yeni rom atıyorlar burda ilgilenen yok şuan
@MiMax2forpda @MiMax2IndoBen o grupları bulamıyorum. Buradan paylaşırmısınız
Bende redmi note 8 var mi max 2 nin yanından bile gecemez mi max 2 bir başka sadece mi max 2 yi mi max 3 e satarım başka hiç bir telefon yanından gecemez diğerleri oyuncak gibi duruyor yanındaXiaomi'nin hiç bir zaman gereken önemi ve değeri vermediği bir cihaz Mi Max 2. Emekliliğe ayırmalarına şaşırmadım..
Bu cihazın en güzel özelliği stereo hoparlörüydü. Hiç bir Xiaomi cihazında o kadar kaliteli hoparlör görmedim. Keşke bütün cihazlara bu kaliteyi sunabilseydi Xiaomi. 2018 yılında satıp Redmi Note 5 AI'a geçmiştim. Değiştirmeyi düşünmeyen arkadaşlara tavsiyem hiç düşünmeden farklı bir cihaza geçebilir. Geçiş yapınca o kadar büyük telefonu nasıl kullanmışım diyor insan. Ekran kasa oranı günümüzde bambaşka bir noktaya geldi...
Kesinlikle katılıyorum hocam, Mi Max2 Kral, zorunluluk yoksa eğer, Max3 e bile gerek yokBende redmi note 8 var mi max 2 nin yanından bile gecemez mi max 2 bir başka sadece mi max 2 yi mi max 3 e satarım başka hiç bir telefon yanından gecemez diğerleri oyuncak gibi duruyor yanında
Yaw tabi tabi öyledirKesinlikle katılıyorum hocam, Mi Max2 Kral, zorunluluk yoksa eğer, Max3 e bile gerek yok
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk