Sohbet Herkese Selam

Cainelethe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caine
Cihazım
Redmi Note5A
Meslek
İngilizce Öğretmeni
Konular
2
Merhaba dostlar,
Aranıza Redmi Note 5A ile yeni katılmış bulunmaktayım. Bootloader kilidini açtım fakat cihazın bölümünde TWRP ve root için magisk rehberi veya paylaşımı göremedim. Yönlendirebilecek ve yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varsa çok sevinirim.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hocam hoş geldiniz, telefonunuz hayırlı olsun. Tüm Xiaomi telefonlarda TWRP yüklemek şekli aynıdır. Aşağıdaki konuyu baz alarak telefonunuza uygun twrp sürümünü bularak aynı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Twrp yükledikten sonra forum içerisinde "Magisk veya SuperSu" zipli dosyaları mevcut, istediniz her hangi birini telefona twrp ile yükleyebilirsiniz. Bu iki işlem yukarıdaki cümlede belirtiğim gibi tüm Xiaomi telefonlarda aynı.

Rehber - Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu

Cainelethe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caine
Cihazım
Redmi Note5A
Meslek
İngilizce Öğretmeni
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hoş geldiniz, telefonunuz hayırlı olsun. Tüm Xiaomi telefonlarda TWRP yüklemek şekli aynıdır. Aşağıdaki konuyu baz alarak telefonunuza uygun twrp sürümünü bularak aynı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Twrp yükledikten sonra forum içerisinde "Magisk veya SuperSu" zipli dosyaları mevcut, istediniz her hangi birini telefona twrp ile yükleyebilirsiniz. Bu iki işlem yukarıdaki cümlede belirtiğim gibi tüm Xiaomi telefonlarda aynı.

Rehber - Xiaomi Mi6 Twrp Recovery + Xiaomi.eu Rom v.7.1 Kurulumu
Sağ olasın hocam. Twrp ile Magiski yükledim. Şimdi Custom Romlara bakıyorum ama henüz birine karar veremedim. Ayrıca şu ana kadar hep Nexus cihazlarını kullandım. Şu an Xiaomi de rootladıktan sonra dondum kaldım ne yapsam diye :D

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Sağ olasın hocam. Twrp ile Magiski yükledim. Şimdi Custom Romlara bakıyorum ama henüz birine karar veremedim. Ayrıca şu ana kadar hep Nexus cihazlarını kullandım. Şu an Xiaomi de rootladıktan sonra dondum kaldım ne yapsam diye :D
Hocam bu konuda derya deniz, seçim sizin :)

Üst Alt