Herkese Merhaba

hacitunc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hacı
Cihazım
Samsung S3 M
Meslek
Web Devoloper
Konular
3
Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır belki daha fazladır samsung s3 mini kullanıyorum telefon artık her açılışta küfür ediyor git değiştir bittim ben diye :) bende bu kadar süre bekledim sabrettim iyi bir telefon almak istiyorum kararımı xioami mi 6 128gb olarak kararlaştırdım. Yakın zamanda telefonu almayı düşünüyorum internette gördüm global room full türkçe google play yüklü hiç bir sıkıntısı yok diye ilanlar görüyorum. Mesela bu ilandaki bir telefonu aldım, daha sonra bu telefon otomotik olarak androide güncelleme geldiğinde güncelleme alacak mı ? bir de bu forumda görüyorum ki her gün yeni bir room çıkıyor ben room işine güvenip giremiyorum aldığım telefonun roomunu sürekli güncellemem gerekiyor mu ? şimdiden verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim iyi forumlar.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 yıldır belki daha fazladır samsung s3 mini kullanıyorum telefon artık her açılışta küfür ediyor git değiştir bittim ben diye :) bende bu kadar süre bekledim sabrettim iyi bir telefon almak istiyorum kararımı xioami mi 6 128gb olarak kararlaştırdım. Yakın zamanda telefonu almayı düşünüyorum internette gördüm global room full türkçe google play yüklü hiç bir sıkıntısı yok diye ilanlar görüyorum. Mesela bu ilandaki bir telefonu aldım, daha sonra bu telefon otomotik olarak androide güncelleme geldiğinde güncelleme alacak mı ? bir de bu forumda görüyorum ki her gün yeni bir room çıkıyor ben room işine güvenip giremiyorum aldığım telefonun roomunu sürekli güncellemem gerekiyor mu ? şimdiden verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim iyi forumlar.

merhaba, hoşgeldiniz MI6'nın üzerideki rom fake ve diğer resmi olmayan romlarla gelirse Burdaki konudan resmi global kararlı rom yükleyebilirsiniz, cihaz yeni olduğu için şaun sadece kararlı romu mevcut ilerde beta romuda çıkar muhtemelen.

iki çeşit rom var kararlı (stable) rom ve beta (developer) rom kararlı rom ayda veya belirli bi zaman içerisinde güncelleme ya alır yada almaz stabil çalışan ve nerdeyse hiç hata yok diyebileceğimiz bir rom,beta rom ise her hafta cuma günleri güncelleme alır hataya açık bir rom önce beta romlarda hatalar giderilir ve yenilikler ilk o romda test edililir.

hacitunc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hacı
Cihazım
Samsung S3 M
Meslek
Web Devoloper
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba, hoşgeldiniz MI6'nın üzerideki rom fake ve diğer resmi olmayan romlarla gelirse Burdaki konudan resmi global kararlı rom yükleyebilirsiniz,iki çeşit rom var kararlı (stable) rom ve beta (developer) rom kararlı rom ayda veya belirli bi zaman içerisinde güncelleme ya alır yada almaz stabil çalışan ve nerdeyse hiç hata yok diyebileceğimiz bir rom,beta rom ise her hafta cuma günleri güncelleme alır hataya açık bir rom önce beta romlarda hatalar giderilir ve yenilikler ilk o romda test edililir.
beta room kullanmak yerine kararlı room her zaman daha iyi değil midir 15 20 gün bekle ama hazır room kullan yani, ilanda global room yazıyor onu öyle alsam paso öyle kullansam yani room güncelleme yapmasam bir sıkıntısı olur mu bi de diğer sorum androide güncelleme gelince otomotik olarak alır mı

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
beta room kullanmak yerine kararlı room her zaman daha iyi değil midir 15 20 gün bekle ama hazır room kullan yani, ilanda global room yazıyor onu öyle alsam paso öyle kullansam yani room güncelleme yapmasam bir sıkıntısı olur mu bi de diğer sorum androide güncelleme gelince otomotik olarak alır mı
evet hocam global kararlı rom kullanıcıları daha fazla cihazı aldığınızda global kararlı rom yüklü deği ise kurup kullabilirsiniz.İlk mesajda verdiğim rehberde global kararlı romun indirme linkleri mevcut,global resmi rom yüklü olduğu sürece güncelleme gelir.Güncelleme geldiğinde güncelleyip güncellememek size kalmış her hangi sorun olmaz . :)

hacitunc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hacı
Cihazım
Samsung S3 M
Meslek
Web Devoloper
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam global kararlı rom kullanıcıları daha fazla cihazı aldığınızda global kararlı rom yüklü deği ise kurup kullabilirsiniz.İlk mesajda verdiğim rehberde global kararlı romun indirme linkleri mevcut,global resmi rom yüklü olduğu sürece güncelleme gelir.Güncelleme geldiğinde güncelleyip güncellememek size kalmış her hangi sorun olmaz . :)
peki telefona yüklenmiş olan romun fake mi yoksa orjinal global rom mu olduğunu nasıl anlarız ?

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
peki telefona yüklenmiş olan romun fake mi yoksa orjinal global rom mu olduğunu nasıl anlarız ?

resimde belirttiğim resmi romlar birde bunların güncelleme almayn fake romları mevcut olmazsa siz telefonu andığınızda foto atarsınız bakarız hocam. :)

miuiversiyonlar-png.2556

hacitunc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hacı
Cihazım
Samsung S3 M
Meslek
Web Devoloper