Rom Her programın çalıştığı ,özellikle banka vs, yüksek android sürümlü tavsiye bir rom varmıdır acaba?

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
2
Mi Max 2 güzel telefonumuz android 7 de kaldı. Çoğu program yüklenmiyor yüklense de çalışmıyor. Güncelleme yapılamıyor programlarda. Birkaç tane custom rom denedim android 9 11 12 ama banka programları güvenlik uyarısı verdi. Mecburen tekrar döndüm xiaomi.eu.roma. O da android 7. Daha üstü yok maalesef. Acaba tavsiye bir yüksek androidli rom tavsiyesi olan varsa herkes içi istifadeli olur. Cevap ve yorumlarınızla desteğinizi bekleriz. Selamlar

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
2
Veyahut da yüklediğimiz android 9,10,11,12 gibi romlarda gömülü gelen magiskten nasıl kurtulunur. İlginç olan şey bazı programları açmak istediğinizde root var deyip açılmıyor. Ama titanium backup gibi rootla çalışan programı yükleyip çalıştırdığımda da root yok diyor. Yani root var diye çalışmayan banka vs programları veya root yetkisi yok diye çalışmayan sistem programlarıyla mücadele halinde birçok miui tabanlı rom yükledim ama ne magisk güncellenebiliyor ne de magisk içinde magiski kaldır diye batığımda twrp den magisk dosyalarını tamamennsildiğinde de mi max 2 boot ekranında takılı kalıyor. Biçare kaldık. Çözüm tavsiyesi veya rootsun miui tabanlı yüksek android sürümlü custom rom tavsiyesi olanlara müteşekkir olur birçok benim gibi muzdarip olanlar. Vardır bir yolu mutlaka ama ben bulamadım. Selam herkese

Üst Alt