Haber Her Bütçeye İsteğe Uygun Telefon Önerileri 2018 Nisan Ayı Tavsiyeleri

Bu ay bizi alt taraflarda kalabalık bir liste bekliyor olacak. Ama üst fiyat bantlarına çıktığımız zaman ise aynı bereketin olmadığını göreceğiz. Bu durum tercih yapmada işimizi kolaylaştırsada isteklerimize cevap verme, seçenek yaratma konusunda elimizi bağlayan bir durum. Neyse lafı fazla uzatmadan Nisan ayı tavsiye yazımıza geçelim. 1000TL Altı Telefonlar • Vestel Venus V3 5580 ₺640 […]

mavisular

::..Hayat Sınavdır..::
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sehmuz
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğretmen
Konular
36
Herkesin cebine uygun telefon mu yazacaksınız? M İ M A X 2... 1 2 0 0 T L O kadar...

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
hocam batarya kısmında mi note 3 mi6 dan daha ileride bence.sırası değiştirilmeli gibi :)
Pil mahı daha yüksek diye öyle dediğinizi düşünüyorum çünkü süre olarak eşit cihazlar. Xiaomi Mi6 'yı öne koyma sebebim katma değerinin daha fazla olması.

samederdeger

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
POCO F6
Konular
5
Pil mahı daha yüksek diye öyle dediğinizi düşünüyorum çünkü süre olarak eşit cihazlar. Xiaomi Mi6 'yı öne koyma sebebim katma değerinin daha fazla olması.
hayır hocam mah yüksek diye değil tamam o etken de var ama sadece onun için değil,işlemci sd660 ,performanstan çok stabilite üzerinde minimum enerji kullanımı için üretilmiş bir işlemci.bundan dolayı.testlerde zaten mi 6 mi note3 ün gerisinde kalıyor.işlemcisi fazla enerji harcadığı için

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Xiaomi Mi Mix 2 listeye ilk defa koymadığım bir cihaz değil hiçbir zaman listeye giremedi. Çünkü kendisi önerdiğim bir cihaz değil. O yüzden kendisi hiç yer almadı. Xiaomi Mi Mix 2S 'i görelim belki o girer listeye ama ondan da pek ümitli değilim çünkü benim için hayal kırıklığı yaratan bir ürün oldu.

Üst Alt