Yardım Hepsiburadadan xiaomi tr garantili urun kvk garantili geldi.

ağlayanmumya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
note 9pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
128 gb Rom
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 9 pro 128 gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese merhaba. Hepsiburada üzerinden redmi note 9 pro 128 gblik ürünu aldım. Sipariş verirken xiaomi türkiye garantili olduğu için tercih ettim. Ama elime geçen ürün kvk garantili idi. Içinden herhangi bir bandrollü xiaomi türkiye garanti belgesi çıkmadı. Imei uzerinden sorgulattığmda tr garantili olarak görünüyor. Bu durum sonraki süreçte sıkıntı yaşamama neden olur mu?

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Herkese merhaba. Hepsiburada üzerinden redmi note 9 pro 128 gblik ürünu aldım. Sipariş verirken xiaomi türkiye garantili olduğu için tercih ettim. Ama elime geçen ürün kvk garantili idi. Içinden herhangi bir bandrollü xiaomi türkiye garanti belgesi çıkmadı. Imei uzerinden sorgulattığmda tr garantili olarak görünüyor. Bu durum sonraki süreçte sıkıntı yaşamama neden olur mu?
Kvk ise daha iyi. Servis kalitesi evofone dan daha iyidir, emin ol.

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
hocam zaten xiaomi türkiye diye bir garantici yok xiaomi türkiye kvk ile genpa ile anlaşıyor veya başka yerlerle onlar sana garanti vermekten yoksa xiaomi türkiye gibi bir tamirci yok

Oyla:

Kafkef

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
5
Daha önce benim de başıma geldi. Tüketici hakem heyetine başvurdum ama bu surecte fiyatlar 2 katına çıktığı için peşine düşmedim. Kvk xiaominin resmi garantisi değil. Evofone, ounuo ve genpa resmi garanti. Hakem heyetine başvurmayi düşünüyorsanız özelden göndereyim sikayetimi.

Oyla:

ağlayanmumya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
note 9pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kvk ise daha iyi. Servis kalitesi evofone dan daha iyidir, emin ol.
Tamamdır çok sağol. Kararsız kaldım iadeye göndersem hepsiburada ile tekrar uğraşmak istemiyorum çünkü sipariş sürecinde cok sıkıntı yaşadım.

Oyla:

ağlayanmumya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
note 9pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam zaten xiaomi türkiye diye bir garantici yok xiaomi türkiye kvk ile genpa ile anlaşıyor veya başka yerlerle onlar sana garanti vermekten yoksa xiaomi türkiye gibi bir tamirci yok
Sağol cevap için etrafta konu hakkında cok fazla bilgi kirliliği var. Neye inanacağımı şaşırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce benim de başıma geldi. Tüketici hakem heyetine başvurdum ama bu surecte fiyatlar 2 katına çıktığı için peşine düşmedim. Kvk xiaominin resmi garantisi değil. Evofone, ounuo ve genpa resmi garanti. Hakem heyetine başvurmayi düşünüyorsanız özelden göndereyim sikayetimi.
Teşekkür ederim. Şimdi kullanım kılavuzuna baktım teknik servis kısmında kvk nında isim ve adresleri var.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Bu kadar GENPA ya da KVK olup olmamasına bakmayın. Ghost Screen dışında yaşanan sorunlar çoğunlukla kullanıcı hatası çıkıyor zaten.

Oyla:
Üst Alt