Yardım Hepsiburada'dan aldığım Airdots Sahte Mi ?

spykinqer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
veysel
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Arkadaşlar bugün hepsiburada dan airdots aldım ürün kopmadığı bir an bile yok yürürken hemen kopuyor anlam veremedim.

Resimlere baktım da pek bir şey anlamadım. Kutuyu da kulaklığı da çektim yardımcı olur musunuz sinirlerim bozuldu valla.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

YÖNETİCİ NOTU :
AirDots Sahte-Orijinal Farkları

Şuan alabileceğiniz en güvenilir yer

Moderatör tarafında düzenlendi:

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Hepsiburada satıcıya takip cihazimi taksın şikayet edin ve iade edin bu kadar ön yargıli girmeyin konuya bugün gömüp yarın öven çok gördüm ondan

Oyla:

Morwae

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi Band 4
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Sahte hocam iki gün önce ben de aynı satıcıdan aldım. Bu sabah yolladım ürünü geri. Whatsapp destek hattından yazdım, iade edebilirsiniz diye cevap verdiler bende yolladım. Umarım kabul ederler iadeyi. Aynı şekilde hepsiburada'yı da bilgilendirdim konu hakkında. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın yardımcı oluyor hepsiburada.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.247
Şikayet edilmezse nasıl anlaşılsin ve işlem yapılsinki hocam ? sonuçta şikayet edilecek ki işlem yapılsin

Hocam arkadaşın bu durumu hb ye yazması lazım haklısınız. ilk mesajda konuştum demiş ama kimle konuştu? Onu tam anlamadım.

Oyla:

Morwae

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi Band 4
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Hocam arkadaşın bu durumu hb ye yazması lazım haklısınız. ilk mesajda konuştum demiş ama kimle konuştu? Onu tam anlamadım.
Aynı satıcıdan alarak mağdur olduğum için ben cevap vereyim bu konuya. Ben HepsiBurada müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım ve bana siteleri üzerinden bir müşteri hizmetleri konuşması oluşturdular ve telefonda anlattıklarımı oraya yazmamı, görsellerle desteklememi söylediler. Üst bir yetkilinin benle iletişime geçeceğini, sorunun çözüleceğini söylediler ancak yarın 3. gün olacak hala geri dönüş alamadım. Bu arada ürünü satıcıya geri yolladım ve satıcıyla da konuştum, ürünün iadesini kabul ettiler. Yine de hepsiburadanın böyle bir durumda sessiz kalması, hala mağduriyetime bir dönüt sağlamaması üzücü gerçekten. Büyük bir firmaya yakışmıyor.

Oyla:
Üst Alt