Sohbet hepsiburada'da sahte Xiaomi satılıyor.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Hepsi burada n11 trendyol vs sitelerde nasıl denir uye olup satış yapan var ve evet replika ürün çıkabilir genelde replika ürünlerin fiyatı ucuz olur kargo ücreti daha yüksek olur ve iade edilmemesi için ucuz ürünlerin repkalari satılır uğraşmak istemez geri iade etmezler düşüncesi ile normalde internet fiyatı 200 TL olan bir ürünü 100 TL altında görürseniz anlayın ki içinde bir iş var demektir

Eren.yariz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
16
Ben de hepsiburada dan almıştım fakat mağaza Bizdenal idi. Seri no girdiğimde orijinal olduğunu söylemişti.

Ayrıca x3 nfc ve x3 pro telefonumda bluetooth açtığım anda ekrana kulaklıkların resmi de geliyor yani...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ben direkt hepsiburada'dan aldım sn kodu giriyorum hata veriyor. redmi cihazımı girince onaylıyor. Siz aldığınız gibi mi sorguladınız yoksa birkaç gün geçtikten sonra mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburada sahte ürün satmaz. Xiaomi ile Türkiye de iş birliği içerisinde çalışıyor ürünü ilk satan firmadır. Şayet satıcı Hepsiburada ise
Şöyle olabilir sizin anlattığınız durum, S/N kodu satın aldıktan birkaç gün sonra yükleniyor olabilir. Bu kulaklıklar çok fazla satılıyor. Başlığıda değiştirirseniz iyi olur. Direk adamları yargılamamız iyi olmaz. Müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra dönüş yaparsanız sevinirim.
merhaba. müşteri hizmetleri ile görüştüm. özür dileyip hatalarını kabul ettiler. değişim ya da iade edebileceğimi söylediler. Yeri geldiğinde hepsiburadadan 20 bin tl lik laptop alışverişi yaptım memnun kaldım, ama piyasada replika xiaomi aksesuarları fazlasıyla mevcut. geçen hafta mi band 5 aldım ve sorguladığım an orijinalliği doğrulandı. sn kodunun sisteme geç düşmesi gibi bir durum yaşamadım. Evimdeki tartı bile xiaomi'ye ait. Ve ilk kez doğrularken hata aldım o da bu kulaklıkta oldu. benim gibi satın alanların yorumlarında fotoğraflar var, kutularının üzerinde bandrol var, bende bandrol de yok.

Son düzenleme:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
A101 den Earbuds basic 2 bluetooth kulaklık almıştım S/N kodu ile sorgulama yaptığımda maalesef sahte olduğunu öğrendim A101 satıyor ise hepsiburada da olma ihtimali vardır bence :)

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

experuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note9 Pro
Konular
9
İade edip amazondan alın

Erenarius

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20
İade ettiniz sanırım :)

Redmi 8A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren.yariz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
16
İade ettiniz sanırım :)

Redmi 8A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
değişim talep ettim. sn kodu orijinal çıkmayınca koruma bantlarımı bile açmadım. eğer 2. kez gönderdikleri de orijinal olmazsa iade edeceğim.

Üst Alt