- Adım
- Can
- Cihazım
- Xiaomi Mi5
- Konular
- 4
HB den Xiaomi Alan oldumu Rom nasıl ? bilgilendirirseniz sevinirim
DÜZELTME: BU YAZI Mİ5 TELEFONLAR İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR.
YENİ BİR Mi4 TELEFON ALANLAR İÇİN GEÇERLİDİR. BU UYARIYI DİKKATE ALIN LÜTFEN
MIUI 8.0.2 arayüzünde yaşadığın tek sorun Android markette bazı uygulamaları indirirken, Play Store'un çalışmayı durdurması. Telefonu açıp kapamadan da düzelmiyor. Birçok uygulamayı sağlıklı şekilde indirip rahatlıkla kurarken(örneğin Whattsup, İş Cep v.s.), Akbank direkt uygulamasını indirmeye başlayınca Play Store hep çalışmayı durduruyor. Tek anlam veremediğim mevzu burada.
Güle güle kullanın.
İzinler kısmından play store izinlerine onay verince düzeliyor play store durdu hatası.Ben böyle yaparak kurdum akbank direct i.
Beyaz gayet guzel duruyo ama ben sorun yasadim yarim servisi ve hb.com u aramayi dusunuyorum.Bende hb.com dan almak istiyorum,fakat beyaz renk olduğundan pek içime sinmiyor.Garantili olması ve bonuş flash ile 100 tl daha puan vermesi iyi aslında.Ama 1300 tl ye 64 lük ve siyah var,ama garantisiz.Ne yapsam karar veremedim.
inş. sorununuz çözülür.hb.com da indirim için son 3 gün kaldı galiba.karar vericem inş.Beyaz gayet guzel duruyo ama ben sorun yasadim yarim servisi ve hb.com u aramayi dusunuyorum.
http://forum.miuiturkiye.net/index.php?threads/7737/
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İade talebinde bulundum.inş. sorununuz çözülür.hb.com da indirim için son 3 gün kaldı galiba.karar vericem inş.
Ben beyaz aldım efsane birşey daha önce kullandıklarımız telefon değılmiş Özellikle MiUi 8 Efsane