Alış Hepsiburada Sahte Ürün Xiaomi Mİ5

cdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10T
Konular
3
Telefonları bilemiyorum. Ama Samsung Note 4 şarj kiti alıp, sahte olduğunu söyleyenler vardı.

Antifake felan ben beceremem. Hepsiburadan gibi sitelerde çakma ürün satışı olabilirmi ?

tugican2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
turgay
Cihazım
mi note
Konular
8
Antutu kurarsin olcersin skoru olur biter, hepsiburada da cakma urun ihtimal dahilinde bile degil...o riski almazlar yahu , senden 50-100 tl kazanacak diye kocaman bir firmayi atese verirler mi?

maboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5s
Meslek
elektronik-bilgisayar
Konular
10
size tlf nu hepsiburada firmasından mı aldınız yoksa hepsiburada satış yapan mağazadan mı aldınız hepsiburada kendisi çakma mal satmaz denk gelmedim gelse bile hemen iade alıp yenisini gönderir farklı bir satıcıysa orasını bilemem

osmnyngl

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
osman
Cihazım
ixiaomi mi5
Konular
1
Hepsiburadadan aldım yani satıcı hepsiburada delta garantili, ürünü geri gönderdim iade için bakalım ne olacak

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Hepsiburadadan aldım yani satıcı hepsiburada delta garantili, ürünü geri gönderdim iade için bakalım ne olacak
Ustam ne oldu ? Haber var mı bence sahte ürün değil çünkü bende sizin aldiginiz yerden aldım klon cihaz olsa bu kadar hızlı kamerası birebir aynı olmazdı emin olabilirsiniz xiaomi bir program çıkarmış ona bir bakın arkadasimiz yukarda paylaşmış bir bakın isterseniz eğer dediğiniz gibi ise siz hepsiburada ya cihazı açıp kullandiktan sonra mı geri gonderdiniz bana da bugün geldi ben açtım kullanıyorum merak ettim sadece

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar bu dediğiniz mi nin sahte olup olmadığını anlamak için dediğiniz programı denedim böyle çıktı bu yeşil demek orijinal cihaz mi yani bide galiba bunların imei numaraları 14 haneli oluyor galiba cihazın kutusunda ki 14 haneli kod ile uyuyor yazan yeşil olduğuna göre orijinal galiba cihaz klon fln değil arkadaşlar bence

Son düzenleme:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Konu başlığının tamamen büyük harf ile yazılması yasaktır. Lutfen daha dıkkat edelım. Iyı forumlar

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Aynı sorun bende de vardı. AntiFake v1.3.3 (10303_00).apk indirin. telefona kurun. scan and verify deyip. karekodu taratıp bilgisyarın ekranına düşecektir.
Ustam yarattım yeşil ekran geldi mi5 cihazın imei fln yazıyordu birşey fark ettim kutudaki bide cihazdaki imeid kodu çıktı 14 haneli imei diye görüyor cihaz orijinal dimi bence hepsi burada klonlanmış cihaz satmaz bende kendi mağazasından aldım

Üst Alt