Sohbet Hepsiburada Müşteri Hizmetleri Ulaşan Varmı?

TedMosby

Ragnar Lothbrok
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Mi 9T
Konular
21
Yoğunluk la alası yok hocam en azından bekleyen arasında sesi vs yok bomboş ses vs yok sadece ilk aradığımızdaki seslerden sonra müşteri hizmetlerine bağlıyorum diyor o anda ses vs yok önceden şarkı vs çalıyordu bekleyenler arasında x siradasiniz diye oda yok
telefonla mı arıyorsunuz ben site üzerinden iletişime geçtiniz sandım tam okumamışım

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Hocam ısrarla yoğunluk yok diyorsunuz, yoğunluk yoksa neden ulaşamıyorsunuz??? Belli ki çağrı merkezi yoğunluğu kaldıramadığı için sizi sistem dışı bırakıyor, siz sadece başlangıç aşamasında operatörle muhatap oluyorsunuz, sonrasında operatör sizi yoğunluktan dolayı beklemeye alıyor ancak size hiç bir konuda bilgi vermiyor, çünkü o şekilde programlanmış. Bu yoğunluk yılbaşından sonraya da sarkacak emin olun. Ben çok defa alış veriş yaptım yoğunluk olmadığı dönemde Twitter üzerinden bana ulaşın yazıyordum 2 saat sonra geri dönüş oluyordu, yada ben arıyordum anında ulaşıyordum. Hepsi burada sandığınız gibi basit bir şirket değil, arkasında dev holdingler var her ne kadar sahipleri değişsede devler yerinde duruyor.

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Bu yogunluklardan öncede benim başımada geldi oyuzden yogunluktan deyil MH baglıyorum deyıp hatta sıraya konup suratıma telefon kapanıyordu sonrada ulaşabılmıştım iki ürün için aramıştım gelmeyen ürünü başka bir satıcıdan gönderdiler fıyatıda pahalıydı hatta kendileri karşıladı birinide iptal edip hediye çeki verdiler başka satıcıdan aldım.

Üst Alt