Hepsiburada Mi5

canocan96

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
mi5
Konular
1
Bir yol daha var ama söylemiyim çünkü %50 ihtimalle tel brick olabiliyor. Bence kilidi açın basit bir yöntem tel gelsin ilk işim rom yüklemek olucak.
Sağolun.
Benim de ilk işim global rom yüklemek olacak.Gelen romdan güncelleme almıyor diye çoğu kişi şikayetçi o yüzden Globala geçmeyi düşünüyorum.

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Sağolun.
Benim de ilk işim global rom yüklemek olacak.Gelen romdan güncelleme almıyor diye çoğu kişi şikayetçi o yüzden Globala geçmeyi düşünüyorum.
Şimdiden unlock için başvuru yap ben yaptım.

technomania34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karasu
Cihazım
Mi5S
Konular
4
Hocam aldığınız telefon mi5 miydi? Mi5s miydi?
Mi5'i de Hepsiburada'da aldım, onda Delta garanti var idi. Adaptörü için dönüştürücüye gerek yoktu çünkü avrupa standardı adaptör ile gelmişti. İlk mesajımdaki düzeltmeyi de yaptım.

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Teşekkürler mümkünse başkalarıda yazarsa iyi olur.

esendağlı

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi5 32 GB
Konular
1
Ben eşime 1 ay önce HB den beyaz mi5 aldım şarj adaptörü avrupa standardı olarak geldi yani dönüştürücüye gerek kalmadı ve ayrıca menü full türkçe idi, 2 gün önce de kendime yine HB den siyah mi5 aldım hem şarj adaptörü dönüştürücülü geldi hemde menü yarı türkçe yarı ingilizce, android cihazlardan hiç anlamadığımdan dolayı sıkıntı yaşıyorum kullanımda.ama siyahı çok ama çok güzel.
Bu arada kilitle falan uğraşmadan bu cihazı nasıl türkçe yaparım bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim, dediğim gibi androidli cihazlar hakkında hiç bilgim yok ben wp kullanıcısıyım normalde. ona göre çok basit şekilde tarif etmesi gerekiyor..

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
Benim bildiğim yarı türkçe yarı ingilizceden kurtulmak için kilidi açmak şart ama bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar benim de onlara bir sorum var. Fastboottan rom yüklersek İmei yasallıktan çıkar mı?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

canocan96

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
mi5
Konular
1
Benim bildiğim yarı türkçe yarı ingilizceden kurtulmak için kilidi açmak şart ama bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar benim de onlara bir sorum var. Fastboottan rom yüklersek İmei yasallıktan çıkar mı?

Hocam benim bildiğim fastboot olsun normal olsun farketmez imei hiç bir şekilde değişmediği ve yasallıktan çıkmadığı.Daha önce 3 tane android cihazıma attım bir sıkıntı yaşamadım.Ama sakıncalı bir durumu varsa ben de bilmiyorum.Bilen varsa hepimiz öğrenelim.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Hayır çıkmaz. İmei ile yazılımın bir bağlantısı yoktur. Olduğunu varsayarsak, zaten yüklediğiniz Fastboot romu Resmi Orijinal yazılımlarıdır.

rastegamer

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
Mi5
Konular
18
İmei yazmam gerekmiyor değil mi?