Sohbet Hepsiburada Mağduriyeti

ertancetin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Mali Müşavir
Konular
63
Bence Hepsiburada Türkiye geneline göre gayet iyi hizmet veriyor. Black Friday gibi günler üzerinden düşünmeyin. Çoğu firma bu konu ile ilgili size bir şey teklif bile etmezdi emin olun. En azından gönül alma manasıyla 50 TL'lik hediye çeki vermişler. Bence yine de olumlu bakmak gerekiyor. Sonuçta "Hediye Çeki" 13 günü düşünüp pazarlık yapmanıza gerek yok. :D Yine de geçmiş olsun daha ciddi bir şey olmamış en azından :)

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Bence Hepsiburada Türkiye geneline göre gayet iyi hizmet veriyor. Black Friday gibi günler üzerinden düşünmeyin. Çoğu firma bu konu ile ilgili size bir şey teklif bile etmezdi emin olun. En azından gönül alma manasıyla 50 TL'lik hediye çeki vermişler. Bence yine de olumlu bakmak gerekiyor. Sonuçta "Hediye Çeki" 13 günü düşünüp pazarlık yapmanıza gerek yok. :D Yine de geçmiş olsun daha ciddi bir şey olmamış en azından :)
Benimde sorunum yoktu ama bana da yazık anneme hediye almıştık hediye oldu fiyasko annem bile dalga geçiyor :) birde sorun suki 26 Aralık'ta ürün iptal edilip para iadesi yapılacak diye not düşülmüş sistemlerine ama ben her gün rutin aradığımda ise bana kargonuzda sorun yok 3 Ocak ta gelecek denilmesi şimdi onların bir çok hatası var ama bu hatalarıni sadece özür dileriz diye kapatmaya çalışıyorlar bu zoruma gidiyor bundan dolayı zaten 13 günlük mağduriyet için extra birdaha talep açtım ve oradaki mağduriyetimin de gidirilmesi lazım hatalı olduğunu kabullenip hatanın giderilmesi adına bir çalışma yapmıyorlar bundan dolayı ben 13 günün peşini bırakmayacağım birde ürününde fiyatı artı aynı fiyata alamayacağım+ verdiği hediye çeki telefon alırken kullanılmıyor resmen çorba oldu gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburada üzerinden yapmış olduğunuz alışverişe ilişkin açtığınız -benim sayabildiğim- 6. konu...

Diğerlerini kapatıp çöp kutusuna alıyorum. Sitemizi kullanmaya devam edebilmek için lütfen forum kurallarımızı dikkatlice okuyunuz.

Hepsi aynı benzer konu değildi ama tamamdır teşekkürler bilgi için biraz sinirlerim bozuk ondan dolayı firma delli eti beni cidden

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
İlk kurulduğu günden itibaren aralıksız olarak (zaten başka seçenek azdı) hep bu siteden alış veriş yaptım, alış veriş imkanı olmayan eşim dostum, akrabalar dahil bir çok alış verişim oldu, 2010 yılında indirimde olan saat sipariş ettim, hediye olarak da küçük bir parfüm vardı, sipariş geldi, açtım hediye parfümü yok, faturaya baktım faturada belirtilmiş... Müşteri hizmetlerini aradım; kargo görevlisinin yanında açıp tutanak tuttursaydınız dedi, alış veriş geçmişime bir bakın 30 ml'lik parfümün peşine düşecek değilim ama özür dileyip, jest olarak parfümün gönderilmesini beklerdim dedim ve alış verişi kestim...

O dönemde sosyal medya hesabı açtılar, bende beğenip, her attıkları postun altına bu mağduriyetimi yazdım... 1-2 yıl böyle yazdım sonra yakalarını bıraktım... :D Sonra dükkan formatına geçince zaten hepten cozuttular ve diğer sitelerden farkları kalmadı.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
İlk kurulduğu günden itibaren aralıksız olarak (zaten başka seçenek azdı) hep bu siteden alış veriş yaptım, alış veriş imkanı olmayan eşim dostum, akrabalar dahil bir çok alış verişim oldu, 2010 yılında indirimde olan saat sipariş ettim, hediye olarak da küçük bir parfüm vardı, sipariş geldi, açtım hediye parfümü yok, faturaya baktım faturada belirtilmiş... Müşteri hizmetlerini aradım; kargo görevlisinin yanında açıp tutanak tuttursaydınız dedi, alış veriş geçmişime bir bakın 30 ml'lik parfümün peşine düşecek değilim ama özür dileyip, jest olarak parfümün gönderilmesini beklerdim dedim ve alış verişi kestim...

O dönemde sosyal medya hesabı açtılar, bende beğenip, her attıkları postun altına bu mağduriyetimi yazdım... 1-2 yıl böyle yazdım sonra yakalarını bıraktım... :D Sonra dükkan formatına geçince zaten hepten cozuttular ve diğer sitelerden farkları kalmadı.
Sürekli bekliyen taraf biz olunca sinir olmamak elde değil :(

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Sürekli bekliyen taraf biz olunca sinir olmamak elde değil :(
Tek alış veriş sitesi onlar değil ki, para senin mal onların bas tekmeyi gitsin... Döviz yükseldiğinde gitti gidiyor 3 taksite vade farkı koydu, bende tekmeyi koydum... haha--

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Ürünü 19 Aralık'ta aldım 20'sinde kargo ya verildi 26'sinda ürün belirlenmeyen sebepten iadeye dönmüş bende her aradığımda 3 Ocak ta gelecek kargonuzda sorun yok denildi müşteri hizmetlerine dedimki madem ürün 26'sinda iptal edilip iadesine karar verilmiş neden bana söylemiyorsunuz diyorum özür dileriz beyefendi dedim özür ile olacak iş değil bu her hatanızın cezasını ben değil siz çekin dedim beni 13 gün boyunca zamanimdan çaldiniz müşteri memnuniyeti adına dedim bu benim 13 günlük süreç için bana makul bir hediye çeki verin bende konuyu kapatayım dedim onu bile çok görüp bana istemediğim halde hatanın telafisi adına 50 TL hediye çeki verdiler keşke vermez olsalardı hakkımı helal etmiyorum Hepsiburada ya verdiği hediye çeki bile okadar sacmaki sadece satıcı Hepsiburada olmak şartı ile ürün alabilirimisim yoksa diyer x satıcılardan kullanılmıyor :) yazıklar olsun ya hem suçlulular hemde dalga geçer gibi sadece Hepsiburada satıcılı ürün alamam lazımmış ne diyeyim bilmiyorum ya ilk defa böyle mağdur edildim parasında değilim verdikleri hizmetindeyim dostlar

Üst Alt