Sohbet Hepsiburada Mağduriyeti

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Dostlar Samsung M10 Aldım Hepsiburada dan 19 Aralık'ta bugün ürün teslim edilecekti fakat kargo firmasını aradığımda hepsijet ürün gönderimi iptal edilip para iadesi yapılacak denildi bana fakat Hepsiburada müşteri hizmetlerini her aradığımda ürününüz 3 ocakta gelecek herhangi bir sorun vs yok denildi şimdi ise dedikleri şu biz özür dileriz sizlere isterseniz 50 TL hediye çeki verelim dedi dedim 13 günlük bekledikten sonra 50 TL mi bunun karşılığı beyefendi bizim yapacağımız birşey yok vs dedi o an gerçekten o müşteri hizmetlerini boğazım geldi diyorum ki benim 13 günlük mağduriyetimin bedeli 50 TL mi evet diyor dedim sizler tekrardan bir kayit açın bu 13 günlük mağduriyet için bakalım heyerki 13 günlük mağduriyet için adam akıllı hediye çeki verilmese gerekli yerlere şikayet edeceğim sizlerinde bilginiz olsun

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Hepsiburadadan alışverişi bırakalı 2 sene oluyor tekel olduğunu düşündüğü sürece bu tutumuna devam edecektir 50tl onlar için çok iyi bir geçiştirme parası...

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburadadan alışverişi bırakalı 2 sene oluyor tekel olduğunu düşündüğü sürece bu tutumuna devam edecektir 50tl onlar için çok iyi bir geçiştirme parası...
Allah'ın dan bulsunlar ne diyimki hakkını arasan bile bu baya sürecek ama kaymakliga gidip ticaret bakanlığına şikayet edeceğim ya bide demezlermi 26 Aralık'ta ürün zaten iptal edilmiş bende her aradığımda bana sürekli sorun yok 3 ocakta elinize gelecek denildi şimdi diyorum müşteri hizmetlerine madem 26 Aralık'ta iptal edilmiş neden müşteri hizmetleri bana sorun yok diyor üründe bana diyor sistemdeki hatadan öyle denilmiştir e dedimki bu hata beni ilgilendirmez sizlerin hatası yüzünden 8 gün ben boşu boşuna bekledim bunun mağduriyetini giderin diyorum bana öyle bir işlem olamaz diyor gelde sinirlenme gelde telefonu kırma ya Allah'ın dan bulurlar ne deyim başka

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Genel olrak Türkiye şartlarında aslında iyiler ama bu efsane cuma günü gibi yoğunluğun yüzde bin arttığı zamanlarda ve aynı şekilde kargolarında berbat hale geldiği günlerde böyle oluyor ,

Tavır yanlış müşteri memenuniyeti adına ülkece bolca yol gitmemiz gerekli malesef ,

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Hepsiburada pişmanlıktır. Bende lambader almıştım sadece ayaklarını göndermişler. Teslim almadan iade ettim. 1,5 ay sonra iade alabildim. Oda bankaya harcama itirazı yaparak.

enesfurkan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Enes Furkan
Cihazım
Xiaomi Note3
Konular
3
valla bendede tam tersi tüm alışverişi hepsiburadadan yapıyorum gününde herşeyim çok şükür tam geldi

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Hepsiburada pişmanlıktır. Bende lambader almıştım sadece ayaklarını göndermişler. Teslim almadan iade ettim. 1,5 ay sonra iade alabildim. Oda bankaya harcama itirazı yaparak.

Böyle sorunları aslında baz almıyorum ben , n11 den de başka yerdende bolca sorunlu alışveriş yaptım genele göre iyi gene hepsi burada satıcı olarak hepsiburada ise biraz daha iyiler , n11 de neler kargoda kayboldu neler

Hatta kargo ulaşamadan kendi sistemlerinde parayı satıcıya bile verdiler ,

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hepsiburada üzerinden yapmış olduğunuz alışverişe ilişkin açtığınız -benim sayabildiğim- 6. konu...

Diğerlerini kapatıp çöp kutusuna alıyorum. Sitemizi kullanmaya devam edebilmek için lütfen forum kurallarımızı dikkatlice okuyunuz.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Yıllardır hepsiburada dan alışveriş yapıyorum, çok şükür hiç mağdur olmadım, kendime pc topladım, telefon aldım hatta son zamanlarda otomobil yedek parçaları vs ürünlerde aldım, sadece kargo şirketleri ile papaz oluyorum merkeze uzak olduğum için giggle~~

Üst Alt