iadeye gönderdikten sonra geri dönüş süresi hakkında bir yasa varmı bunlar beni bekletecek belliki.İnternetten (dokunmadan) yapılan alışverişlerde, ürünü kullansanız dahi 8 iş günü içerisinde cayma hakkına sahipsiniz. Bu nedenle içiniz rahat olsun. Üründe hasar yok, kutu içeriğinde eksik yoksa iadeyi her türlü alacaklardır.
Maalesef bu yönde bir yasa veya düzenleme yok. Ancak hepsiburada abartı bir süre de bekletmez, sanmıyorum.iadeye gönderdikten sonra geri dönüş süresi hakkında bir yasa varmı bunlar beni bekletecek belliki.
sipariş verdikten sonra mavi rengi çok hoşuma gitmişti gerçekte görünce bende siyah almıştım o yüzden mavi alma amaçlı tekrar gönderdim.Neden iade ediyorsun hocam
Beni 1 adet oto parfümü için günlerce bekleten firma sizi de baya bir bekletecektir ..iadeye gönderdikten sonra geri dönüş süresi hakkında bir yasa varmı bunlar beni bekletecek belliki.
Yasa kanun diye bir şey var. Tüketici internet üzerinden aldığı bir ürünü sebep belirtmeksizin 14 gün içinde iade edebilir. Bir konu hakkından bilginiz varsa konuşun yoksa rica ederim susun. Konu sahibine hitaben rahat olun iade almaz ise siz de iade almayın ve tüketici hakem heyetine elinizdeki belgeler ile başvurun.Jelatini kalktiysa iade olmaz rengini jelatinli olarakta gorebilirsin iade bekleme bence
Katılmıyorum hocam hepsiburada üzerinden birçok alışverişim oldu yeri geldi ürünü hediye edip paramı yolladılar.Hepsiburada ürün iadesi konusunda rezalet bir kurum. Öldürmez süründürürler. Allah sabır versin.