Soru hepsiburada.com'dan redmi note 7 aldım.Garanti konusunda şüphelerim var.

engincetin88

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
engin
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Hepsiburada'dan bittibitiyor (sarelektronik) adlı satıcıdan telefon aldım. "xioami türkiye garantili" yazıyordu fakat kutuyu açtığımda xiaomi türkiye garanti belgesi çıkmadı.sadece satıcıya ait elektronik fatura var.imei adresi kayıtlı ama bu ürün xiaomi türkiye garantili midir? Bugün 30 Ağustos olduğu için evofone çağrı merkezi kapalı.Yarına kadar merakımı gidermiş olayım aranızda yardımcı olabilecek varsa.şimdiden teşekkürler.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Hepsiburada'dan bittibitiyor (sarelektronik) adlı satıcıdan telefon aldım. "xioami türkiye garantili" yazıyordu fakat kutuyu açtığımda xiaomi türkiye garanti belgesi çıkmadı.sadece satıcıya ait elektronik fatura var.imei adresi kayıtlı ama bu ürün xiaomi türkiye garantili midir? Bugün 30 Ağustos olduğu için evofone çağrı merkezi kapalı.Yarına kadar merakımı gidermiş olayım aranızda yardımcı olabilecek varsa.şimdiden teşekkürler.

Telefon ile sorgulama yapabilirsiniz. Xiaomi Türkiye garantisine GENPA bakıyor oradan çıkışlı bir cihaz ise gözükecektir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

engincetin88

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
engin
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam forumun sağ üst köşede ara kısmına "hepsiburada" yazın onlarca sizden önce aynı sorunu yaşamış arkadaşların konuları mevcut Yes~~

Sohbet - Hepsiburada IMEI kayıtsız telefon satışı

Sorgu için arama sonuçları: Hepsiburada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamdır teşekkürler

cihaz genpa satışlı değilmiş.o zaman neden xiaomi türkiye garantili diye satılıyor.dolandırıcılık değil mi bu? bi sorun çıksa telefonda başımız ağrıyacak.

Son düzenleme:

abdulbakidrs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulbaki
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
cihaz genpa satışlı değilmiş.o zaman neden xiaomi türkiye garantili diye satılıyor.dolandırıcılık değil mi bu? bi sorun çıksa telefonda başımız ağrıyacak.
Türkiye satışlı olduğunda illa GENPA garantisine sahip olmalı diye bir şey yok. Türkiye'de Xiaomi'nin resmi distrübütörlüğünü ve teknik servisini halleden benim bildiğim 3 firma var. Bunlar; GENPA, KVK, Evofone. Türkiye garantili bir cihaz aldığında genelde kutunun üzerinde illaki bunlardan birinin logosu olur. KVK garantili benim cihazımda içinde KVK Garanti Belgesi çıktıydı. Eğer GENPA garanti kapsamında olduğuna eminsen GENPA'yı arayıp kontrol ettirmeni öneririm.

Üst Alt