Yardım Hepsiburada.com Garantiye yollama

mustafazkn2123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Hepsiburada.com dan PİNTİ adlı satıcıdan aldığım Xiaomi Redmi 4A ürününü garantiye yollamam için ne yapmam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Hepsiburada üyeliğinizi girip aldığınız cihaz kısmında cihazımı onarmak istiyorum sekmesi var bilgileri girin 24 saat içinde kargo için onay kodu gönderecekler. Onay kodu ile Hepsiburada ya gönderin onlar gerisini halledecektir. Yada garanti firmasını biliyorsanız güzelce paketleyip firmanın sitesinde yazılan forum yada bilgileri bir kağıda yada yazıcıya çıkararak paketin içinde göndermenizdir.

Miui.AM Mi 5S 8.1.20 Global Beta

Oyla:

mustafazkn2123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsiburada üyeliğinizi girip aldığınız cihaz kısmında cihazımı onarmak istiyorum sekmesi var bilgileri girin 24 saat içinde kargo için onay kodu gönderecekler. Onay kodu ile Hepsiburada ya gönderin onlar gerisini halledecektir. Yada garanti firmasını biliyorsanız güzelce paketleyip firmanın sitesinde yazılan forum yada bilgileri bir kağıda yada yazıcıya çıkararak paketin içinde göndermenizdir.

Onay kodu felan demişsinizzde kargoyu yollayıp mı onay kodu alacağım yollamadan önce mi? Birde satın aldığım satıcı sanırsam siteden kalkmış. Dolayısıyla onarmak istiyorum menüsü yok. Bu sebepten ötürü garanti firmasının adresine telefonu nasıl yollamalıyım?

Oyla:

mustafazkn2123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Garantiye yolladığımda Çin'e mi gidip geliyor yoksa Türkiye içi yapılıp mı gönderiliyor?

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Onay kodu felan demişsinizzde kargoyu yollayıp mı onay kodu alacağım yollamadan önce mi? Birde satın aldığım satıcı sanırsam siteden kalkmış. Dolayısıyla onarmak istiyorum menüsü yok. Bu sebepten ötürü garanti firmasının adresine telefonu nasıl yollamalıyım?
Siparişlerim kısmından iade ve geri gönderim bölümünden bulabilirsiniz iki resim atacağım faydali olur size kargo numarası karşı taraf onaylayıp atacak ki gönderdiğiniz kargo verdikleri kod sayesinde sizden geldiğini bilecekler ona göre işlem yapacaklar sıkıntı yaşarsanız yarın müşteri hizmetlerini arayıp öyle talepte de bulunabilirsiniz.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

mustafazkn2123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
3
Sorunumu yazsam belki siz yardımcı olabilirsiniz. 1 ay telefonsuz kalmak istemiyorum. Telefonumla birisini aradığımda her şey normal fakat 3-4 dakika sonra karşı taraftan üfleme sesine benzer bir ses geliyor ve 4 saniye sonra çağrı sonlanıyor. Ne yapabilirim yazılım yükselttim, sıfırladım denemediğim yol kalmadı.

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Sorunumu yazsam belki siz yardımcı olabilirsiniz. 1 ay telefonsuz kalmak istemiyorum. Telefonumla birisini aradığımda her şey normal fakat 3-4 dakika sonra karşı taraftan üfleme sesine benzer bir ses geliyor ve 4 saniye sonra çağrı sonlanıyor. Ne yapabilirim yazılım yükselttim, sıfırladım denemediğim yol kalmadı.
Bu konuda tecrübeye sahip değilim Zenex hocamın bir fikri varsa vardır.

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36

Başka sim kart ile deneyin operatör kaynaklı olabilir bu sorun

Oyla:
Üst Alt