- Adım
- volkan
- Cihazım
- mi4
- Konular
- 3
Hearthstone adlı oyunu oynamak için aldım bu telefonu yaklaşık 1 ay önce(ilk android telefonum), kitkat yüklü geliyormuş neyse oyunu kurdum oynadım, sonra androidi biraz karıştırıyım dedim heycan aradım 7.5 mi ne yükledim sonra oyun hiç açılmadı, oyunu silip tekrar yükliyim dedim, indirme bitip yükleme başlayacağı anda google play 905 hatası alıyorum, internetden araştırdım ön bellek dolu hatası diyorlar, bırak ön belleiği boşlatmayı bütün uygulamarı sildim, gene indirdim yüklerken aynı sorun. abartısız 30 kere denedim düzelmedi.
Bu sırada telefon yeniden başlatma sorunu baş gösterdi, miui 8 beta yükliyim dedim hem belki hearthstone yüklenir diye, gene aynı sorun devam ediyor. hem hiç beğenmedim miui 8 i.
bu ilk android telefonum bundan önce windowsphone kullanıyordum. Yani android den fazla anlamam, kitkata nasıl dönüş yapabilirim?
Bu sırada telefon yeniden başlatma sorunu baş gösterdi, miui 8 beta yükliyim dedim hem belki hearthstone yüklenir diye, gene aynı sorun devam ediyor. hem hiç beğenmedim miui 8 i.
bu ilk android telefonum bundan önce windowsphone kullanıyordum. Yani android den fazla anlamam, kitkata nasıl dönüş yapabilirim?