HearthStone Adlı Oyunu Yükleme Hatası

kronik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
volkan
Cihazım
mi4
Konular
3
Hearthstone adlı oyunu oynamak için aldım bu telefonu yaklaşık 1 ay önce(ilk android telefonum), kitkat yüklü geliyormuş neyse oyunu kurdum oynadım, sonra androidi biraz karıştırıyım dedim heycan aradım 7.5 mi ne yükledim sonra oyun hiç açılmadı, oyunu silip tekrar yükliyim dedim, indirme bitip yükleme başlayacağı anda google play 905 hatası alıyorum, internetden araştırdım ön bellek dolu hatası diyorlar, bırak ön belleiği boşlatmayı bütün uygulamarı sildim, gene indirdim yüklerken aynı sorun. abartısız 30 kere denedim düzelmedi.

Bu sırada telefon yeniden başlatma sorunu baş gösterdi, miui 8 beta yükliyim dedim hem belki hearthstone yüklenir diye, gene aynı sorun devam ediyor. hem hiç beğenmedim miui 8 i.

bu ilk android telefonum bundan önce windowsphone kullanıyordum. Yani android den fazla anlamam, kitkata nasıl dönüş yapabilirim?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
romu indirip edl den mi flash ile cihaza kurmanız gerekli.

tugican2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
turgay
Cihazım
mi note
Konular
8
bende de digiturkplay çalışmıyor. android 4.4 ve mi note için edl modda kuracağım dosyayı nerden bulabilirim?

tugican2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
turgay
Cihazım
mi note
Konular
8
kaş yapayım derken göz çıkardım karardı kaldı telefon açılmıyor da...yine başımıza belayı aldık...bu karartıdan nasıl kurtaracağım...

kronik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
volkan
Cihazım
mi4
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaş yapayım derken göz çıkardım karardı kaldı telefon açılmıyor da...yine başımıza belayı aldık...bu karartıdan nasıl kurtaracağım...

nasıl oyunu yüklerken mi karardı ekran?

tugican2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
turgay
Cihazım
mi note
Konular
8
oyun yüklerken değil edl modunda yanlışlıkla bootloader dosyasını silmişim mi flash a telefonu gsteremiyorum...

kronik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
volkan
Cihazım
mi4
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bugun butun programlari felan sildim, bu seferde 0.93gb yukledikden sonra google play 909hatasi verdi. yuklemenin durdugu nokta tam olarak kullanilabilir ram miktariydi.

rica etsem birisi bu oyunu yukleyebilir mi? indirip kurabilecek mi. simdiden tesekkurler

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
bugun butun programlari felan sildim, bu seferde 0.93gb yukledikden sonra google play 909hatasi verdi. yuklemenin durdugu nokta tam olarak kullanilabilir ram miktariydi.

rica etsem birisi bu oyunu yukleyebilir mi? indirip kurabilecek mi. simdiden tesekkurler
Bende geçen no limits indiriyim dedim 600 küsür mb. Geceden bırakmıştım teli. Sabah baktım yükleniyor yazısında kalmış. Yuklenmedi de.

tugican2

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
turgay
Cihazım
mi note
Konular
8
Android 4.4 e donus yaptim. Her sey sorunsuz.Ancak 6.0 dan 4.4 e direkt flasliyamiyorsunuz partitionlar farkliymis...edl modunda yapabiliyorsunuz...edl moduna suruculeri yuklemeden girismeyin... :)

Bllergl

Android Sever
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mi4/MiBand1S
Konular
11
İzinlerden play store'a depolama için izin verin bnde no limits indirirken hata alıyodm playa izin verince düzeldi

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt