Hayret Verici!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Can-ı Hayat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
mi8
Konular
4
Bugün cuma müjdesi diye konu açmış bir arkadaş. Girdim bir kaç satır yazmaya, yorumları okudukça zor da olsa sessiz kaldım. "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına yapılmayan iğneleyici laf bırakmamışlar. Anlaşılıyor ki bu forum da nankörlerle dolu!! Eminim ki bu forumda da petrol ya da doğal gaz bulunsa üzülecek hatta kahrolacak tipler var!! Acıyorum sadece.
Ayrıca o nankörlere güzel bir cevap yazmış bir arkadaş ardından konu kilitlenmiş. Saatlerce saydıran saydırana yöneticilerden tık yok. Ama onlara cevabı yapıştıran yorum geldiği gibi konu kitleniyor. Yazık!!
Biliyorum hepsi burda saldıracaklar bana ama olsun. Nankörlüklerini daha çok gösteriyorlar.
Not: Hiç bir şekilde yorumlara cevap verilmeyecektir!!

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Bugün cuma müjdesi diye konu açmış bir arkadaş. Girdim bir kaç satır yazmaya, yorumları okudukça zor da olsa sessiz kaldım. "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına yapılmayan iğneleyici laf bırakmamışlar. Anlaşılıyor ki bu forum da nankörlerle dolu!! Eminim ki bu forumda da petrol ya da doğal gaz bulunsa üzülecek hatta kahrolacak tipler var!! Acıyorum sadece.
Ayrıca o nankörlere güzel bir cevap yazmış bir arkadaş ardından konu kilitlenmiş. Saatlerce saydıran saydırana yöneticilerden tık yok. Ama onlara cevabı yapıştıran yorum geldiği gibi konu kitleniyor. Yazık!!
Biliyorum hepsi burda saldıracaklar bana ama olsun. Nankörlüklerini daha çok gösteriyorlar.
Not: Hiç bir şekilde yorumlara cevap verilmeyecektir!!
Konu kurallara aykırı olduğu için kapatılmıştır hocam. Tekrar bahsi geçen konu üzerinden sohbet açmanız yersiz oldu.

Ayrıca;
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.

Konu kilit, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt