Hello haylou uygulamasını indir daha iyi, tema indirip kolayca yükelenebiliyor.. hem de daha kısa sürüyor yükelemesi kendi uygulamasından çok daha iyi.arkadaşlar yazılan tüm şeyleri yapmama rağmen yapamadım htppcanary uygulaması haylou fit görmüyor ve htppcanary uygulamasını açıp haylou fiy den güncelleme algıla butonu basamıyorum ve htppcanary hiç bir işlem görmüyor ilk önce haylou fit i açıp sonra htppcanary uygulamasını aktive edip adımları yapıyorum bu sefer ağ meşgul sorunu ile karşılaşıyorum yardımcı olacak biri varsa cok memnun olurum elimde 2 adet saat var ikisiylede denedim olmadı
Evet hello HAYLOU daha iyi ama saatti güncelleyemiyorum sıkıntı o bana güncelleme konusunda birinin el uzatması lazım iOS ta yapamadım 2 adet android telefonda denedim ağ hatası alıyorum olmuyor bir türlüHello haylou uygulamasını indir daha iyi, tema indirip kolayca yükelenebiliyor.. hem de daha kısa sürüyor yükelemesi kendi uygulamasından çok daha iyi.
Bende getbtversion hiç çıkmıyorbir adımda hata yapmışsınız. tekrardan 3 adımdan deneyin. Yanlış veri konumunu seçmiş olabilirsiniz. api/client/getBtVersionUpdate yazanı seçmelisiniz.