Sohbet Hayat Hikayesi

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hayat hikayemi uzun uzun anlatmaya gerek yok hocam kısaca baştan sona özetlim
~ Boş okul anıları
~ Çocukluk arkadaşimla yaptiğimiz maceralar
~ Ailede kavgalar
~ İlk kez birini sevmek sonra sevdiğine pişman
olmak
~ Ağır Depresyon,İyice umutsuzluğa kapılmak
~ Toplumdan uzak durmanin ve insanlardan uzak durmanin daha iyi olacağını düşünmek(Her gün haberlerde gördüklerimiz kötü insanlar yüzünden)
~ Ve sonunda Yalnızlık ve Mutsuzluk :(
Ve Şarkıların hislerimi anlatması
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
2-4-5-6-7 ve son cümle benim için de geçerli :) Sagoya olan aşırı sevgim bu yüzdendir hatta imzamdaki söz bile monotonluk maratonu şarkısına ait:) Konser videolarının hepsini izlemisimdir. :/ İlginc gelebilir ama profilimde ki fotoğrafa bakın bir de sagonun profiline giggle~~
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
zaten kendimi geliştirdim, imkan yoktu kendi imkanımı kendim oluşturdum. bi' yerden destek almadım, her zaman beni küçük gördüler akrabalar olsun başka insanlar olsun. şimdi hepsi çocuklarına sınıfı geçirmek için peşlerinde koşuyorlar. Allah nasip ederse aşık olduğum bu iki meslekten birisini yapmak istiyorum
Ya işte hocam zamanında destek alamadık hiç o destekleri alsak kim bilir belki daha iyi konumlarda olurduk. İnşallah istediğiniz olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayat hikayemi uzun uzun anlatmaya gerek yok hocam kısaca baştan sona özetlim
~ Boş okul anıları
~ Çocukluk arkadaşimla yaptiğimiz maceralar
~ Ailede kavgalar
~ İlk kez birini sevmek sonra sevdiğine pişman
olmak
~ Ağır Depresyon,İyice umutsuzluğa kapılmak
~ Toplumdan uzak durmanin ve insanlardan uzak durmanin daha iyi olacağını düşünmek(Her gün haberlerde gördüklerimiz kötü insanlar yüzünden)
~ Ve sonunda Yalnızlık ve Mutsuzluk :(
Ve Şarkıların hislerimi anlatması
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam galiba insanlardan büyük bir darbe almışsınız... Ben de bir kaç tane aldım şahsen bende pek umursamıyorum. :(
Son maddede yalnız değilsin beni de kat haha--haha-- :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu dünya olmuş ye kürküm ye dünyası. İnsanlar insan da olsan sıfatına, mesleğine bakıyor. Paran varsa varsın yoksa hiçsin. İşe girmeye çalışırsın torpil gerekir, bugün bi su alacaktım kadın 3.90 dedi , dedik pet yok mu böyle fiyatlar efendimmiş ! Herkes menfaat peşinde olmuş. Ben maalesef bu hayatta istediklerimi zamanında elde edemedim ama çocuklarıma o imkanları vereceğim inşaallah. Benim ailem hep eğitime önem verirler ama bana bi kere demediler oğlum nasılsın, iyi misin diye. Ben babamla 10 defa sarılmamışımdır hayatım boyunca. Arkadaşlarım babalarına sarılınca imrenirdim. Şimdi hayatımda bazı değişiklikler yapıyorum, yavaş yavaş değişmeye çalışıyorum. Sorun bende mi anlamıyorum. Geçen esprisine geçmiş neden kız arkadaşın yokmuş diye. Bazı arkadaşlar da belirtmiş. Acele etmeyin gelirse gelir. Bu devirde bugün senle olan yarın başkası ile olma derdinde, aşk kadına sevmek adama yakışır. Bakarsın bu kimmiş dersin ama sana bakmaz, ama bu bana bakmaz dediğin başına gelir ; deneyimlediğim için çok garip hissediyordum o zamanlar. Sen değer vermiyorsun ama o deli gibi sevdiğini dile getiriyor ne diyebilirsin ki. Bu aralar sabah parkurda yürüyüş yapıyorum Finlandiyalı yaşıtım bir hanım var ama çok iyi birisine benziyor ama yok abi hoşlanmak değil de beğeniyorsun, anladınız siz ne demek istediğimi. Bu aralar çok böyleyim, kararsızlık işte en kötü olan. Anlatacak çok şey var ama klavyenin dili yok işte. Zaten fark ettim de nereden nereye atlamışım. Benimkisi de böyle bir hikâye işte.
Valla hocam bende evlenebilirsem çocuklarıma sonuna kadar imkan vereceğim inşallah....

Son düzenleme:
Üst Alt