Soru Hayalet Ekran sorunu garanti kapsıyor mu ?

Deliman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Telefonu alalı 1 ay oldu hayalet ekran sorunu ile karşı karşıyayım aklınıza gelecek ne varsa arka planda yansıma yapıyor. Garantiye gönderecem yarın Genpa garantisi altında merak ettiğim garanti kapsıyormu telefon değişikliği mi oluyor ekran değişimi mi ? Tianma panel var şuanda.

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Çok cihazı ısındıryomuydunuz, zorluyomuydunuz yani yoksa durduk yerdemi oldu. bu arada ekran değişikliği yaparlar garantide takılan ekran yine tianmamı olur şans işi

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Geçmiş olsun şarjdayken telefonu kullanmamak lazım hele hele hiç oyun oynamamak lazım

Oyla:

Deliman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı o kadar sıklıkla kullanmıyorum telefonu ilk aldığım haftada göründü sadece klavye yansıması vardı güncelleme ile düzelir dedim ama şimdi dahada kötüye gitti. Arka planda klavye facebook simgesi hatta whatsap mesajları bile kalmaya başladı. Yine tianma panel takarlarsa yine aynı sorun yaşarım iş Tüketici hakem heyetine gitmekle çözülecek galiba o halde.

Oyla:

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Geçmiş olsun şarjdayken telefonu kullanmamak lazım hele hele hiç oyun oynamamak lazım
Katılıyorum,tianma panellerde sarjda oyun oynayınca çat ghost screen sorunu kapıyı çalıyor onun dışında normal kullanımda pubg vs oynuyan insanda bile rastlamadım ghosta

Oyla:

Deliman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Teşekkür ederim telefonu aldım alalı daha oyun oynamadım. Şarjda ikende kullanmadım çünkü sürekli kullanan biri değilim. Telefonu elime alıyorum 1 sat en fazla biryerlerde geziniyorum.Sonra ne varsa yansıması kalıyor.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Cihazı o kadar sıklıkla kullanmıyorum telefonu ilk aldığım haftada göründü sadece klavye yansıması vardı güncelleme ile düzelir dedim ama şimdi dahada kötüye gitti. Arka planda klavye facebook simgesi hatta whatsap mesajları bile kalmaya başladı. Yine tianma panel takarlarsa yine aynı sorun yaşarım iş Tüketici hakem heyetine gitmekle çözülecek galiba o halde.
Benim cihazda redmi note 8 huaxing panel

Oyla:

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Yaşamazsınız, siz ilk aldıgınızda şansınıza kronik denk gelmiş olabilir yoksa bu cihazların zaten yüzde 99 u tianma.

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Teşekkür ederim telefonu aldım alalı daha oyun oynamadım. Şarjda ikende kullanmadım çünkü sürekli kullanan biri değilim. Telefonu elime alıyorum 1 sat en fazla biryerlerde geziniyorum.Sonra ne varsa yansıması kalıyor.
Eski cihazım redmi note 5 de olmuştu ekranı değiştirdim onada xuaxing panel taktırdık

Oyla:

Deliman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Katılıyorum,tianma panellerde sarjda oyun oynayınca çat ghost screen sorunu kapıyı çalıyor onun dışında normal kullanımda pubg vs oynuyan insanda bile rastlamadım ghosta
Malesef ben şarjda oyun oynamayı bırakın ben oyun bile oynamadım telefonda. Elektronik eşyalarda şansım yok galiba. Umarım başka bir panel takarlar

Oyla:
Üst Alt