Çözüldü Hayalet ekran Delta servis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Ürün geldikten sonra inceleyip tarafınıza bilgi vereceğim.

Anlayışınız için teşekkür ederim.
Cihazi cumartesi günü tekrar yolladim ve bugün Yurtiçi kargo tarafından size teslim edildi.
Lütfen cihaz ile bizzat ilgilenerek tarafıma bilgilendirme yapınız. Işık sızması ile ilgili kontrolleri gece karanlığı olan oda gibi bi yerde yaparsaniz daha sağlıklı olacaktır çünkü gündüz sızma belli olmuyor. Ayrıca cihazin yanına yazmış olduğum notta da belirttiğim üzere son taktığınız ekranda sorun var. Parlaklık otomatikte olmamasına rağmen sayfa geçişlerinde falan parlaklık kendi kendine artıp azalıyor anlık şekilde.
Sizden haber bekliyorum. Delta Servis

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Cihazi cumartesi günü tekrar yolladim ve bugün Yurtiçi kargo tarafından size teslim edildi.
Lütfen cihaz ile bizzat ilgilenerek tarafıma bilgilendirme yapınız. Işık sızması ile ilgili kontrolleri gece karanlığı olan oda gibi bi yerde yaparsaniz daha sağlıklı olacaktır çünkü gündüz sızma belli olmuyor. Ayrıca cihazin yanına yazmış olduğum notta da belirttiğim üzere son taktığınız ekranda sorun var. Parlaklık otomatikte olmamasına rağmen sayfa geçişlerinde falan parlaklık kendi kendine artıp azalıyor anlık şekilde.
Sizden haber bekliyorum. Delta Servis

Merhaba

Tamamdır konu hakkında bilgi vereceğiz tarafınıza.

Teşekkürler.

kadiryalcin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi band 2
Konular
14
Ah ah bu Delta servisin hali ne olacak bilmiyorum.
Belki hatırlarsınız kendi mi5 im de ışık sızıyordu 2 gün ara ile servise vermiştim.
Kasa ile beraber değiştirdiler.
Ama cihazın yine pirinç kadarda olsa ışık sızması var. Ekranda leke var.
Bu sefer hiç uğraşmadan thh ye başvurdum.
Kararı bekliyorum bakalım başvuruyu yapalı 2.ay doldu 3. Aya girdim bugün.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Ah ah bu Delta servisin hali ne olacak bilmiyorum.
Belki hatırlarsınız kendi mi5 im de ışık sızıyordu 2 gün ara ile servise vermiştim.
Kasa ile beraber değiştirdiler.
Ama cihazın yine pirinç kadarda olsa ışık sızması var. Ekranda leke var.
Bu sefer hiç uğraşmadan thh ye başvurdum.
Kararı bekliyorum bakalım başvuruyu yapalı 2.ay doldu 3. Aya girdim bugün.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla hocam bekliyorum sonucu bende. Yine sıkıntılı gelirse yapacak bişey yok. Sonuçta hakkın olan bişey için mücadele ediyorsun.

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Cihazla ilgilenme fırsatınız oldu mu? Öngörülen teslim tarihi olarak 11/07/2018 girilmiş ancak yapilacak işlemle ilgili bilgi verilmedi bana. Delta Servis
İyi çalışmalar

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Cihazla ilgilenme fırsatınız oldu mu? Öngörülen teslim tarihi olarak 11/07/2018 girilmiş ancak yapilacak işlemle ilgili bilgi verilmedi bana. Delta Servis
İyi çalışmalar

Merhaba
Ürün servisimizde incelemeleri sürüyor 1 2 gün içerisinde tarafınıza detaylı bilgi vereceğiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Merhaba
Ürün servisimizde incelemeleri sürüyor 1 2 gün içerisinde tarafınıza detaylı bilgi vereceğiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Az önce aradılar ve cihazin çıkışını yapıyoruz dediler. 1 günde tamir oldu yani cihaz. Bu hız muazzam. Teşekkürler şimdiden. Delta Servis
İnşallah bu sefer sorun yaşamam. Cihaz geldikten sonra durumu bildireceğim yine.

Delta Servis

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Az önce aradılar ve cihazin çıkışını yapıyoruz dediler. 1 günde tamir oldu yani cihaz. Bu hız muazzam. Teşekkürler şimdiden. Delta Servis
İnşallah bu sefer sorun yaşamam. Cihaz geldikten sonra durumu bildireceğim yine.

İlgili arkadaşlardan bilgi aldım ürünü kargo firmasına gün içinde teslim edecekler.Tekrar ekran değişimi yapıldı ve gerekli kontrolleri yaparak tarafınıza yollayacağız.Yaşattığımız aksaklıktan dolayı özür dileriz.

Saygılarımızla.

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
İlgili arkadaşlardan bilgi aldım ürünü kargo firmasına gün içinde teslim edecekler.Tekrar ekran değişimi yapıldı ve gerekli kontrolleri yaparak tarafınıza yollayacağız.Yaşattığımız aksaklıktan dolayı özür dileriz.

Saygılarımızla.
Ürün dediğiniz gün kargoya verildi ve 2 gün içinde bana ulaştı. 2. servis sürecini hızlı tamamladığınız için teşekkür ederim öncelikle.
Cihaza gelecek olursak. Işık sızması çok büyük ölçüde hallolmus. Home tuşunun yanında ve sağ alt köşede hala bi miktar var ama.
Ayrıca ilk takılan ekranda sayfa geçişlerinde parlaklık kendi kafasına göre değişiyor demiştim. Bu anlık bi olay. Kırpma şeklinde artıp azalıyor parlaklık. Ya aynı ekran tekrar takildi 2. servis sürecinde ya da yeni takilan ekranda da ayni sorun var. Şu anda bu şekilde kullanıyorum maalesef.
3. sorun ise, ön kamerada maalesef kıl ve parmak izi kalmış iç tarafta.
Söyleceklerim bu kadar. İyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt