- Adım
- Black
- Cihazım
- Poco X3 & Mi6
- Konular
- 2
Benim telefon surya ancak fw hata veriyor, bilinmeyen aygıt diyor. direkt romu kuruyorum bakalım ne olacak.
Artık romlarda(neredeyse hepsinde)her bölge fw si ve her sürüm destekleniyor. Ama tabiki güncel sürüm her zaman önerilir, o yüzden güncel linkler paylaşılıyorum. Bahsettiğiniz sorunu bir kaç kişide daha duydum, bende bir kere yaşadım 07 fw kurarken. Çözüm olarak önce farklı fw kurup üstüne tekrar 12.0.7 flashlamaya kalkınca düzeliyor.FW olmadan direkt romu kurarak format atarak devam ettim. Sıkıntı yok çalışıyor. Eski sürüm Havoc dan gelenler bu konuda paylaşılan FW yi kuramazsa direkt romu kurabilirler.
Şimdilik tek sıkıntı android system webview denilen uygulamanın google play üzerinden güncellenememesi, manuel apk olarak kurdupumda ise turkcell dijital operatör uygulaması açılmıyor. Çok eski bir sürümde , güncelleme var bildirimi ile kullanıyorum android system webview uygulamasını. Bunun dışında romda sorun yok. Paylaşımınız için teşekkürler.Artık romlarda(neredeyse hepsinde)her bölge fw si ve her sürüm destekleniyor. Ama tabiki güncel sürüm her zaman önerilir, o yüzden güncel linkler paylaşılıyorum. Bahsettiğiniz sorunu bir kaç kişide daha duydum, bende bir kere yaşadım 07 fw kurarken. Çözüm olarak önce farklı fw kurup üstüne tekrar 12.0.7 flashlamaya kalkınca düzeliyor.
Bu iki modülü deneyin tek tek hangisi çalışırsaHocam çok basit bir soru soracağım
Şu klavyenin altındaki boşluğu kapatamadımGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
konudaki linkte fw de dahil. Vendor olmadan sistem kararsız olacaktır, wifi vs önemli şeyler çalışmayacaktır. miui den geçecekseniz ve sürümünüz 12.0.7 ise hiçbirini kurmanıza gerek yok. Farklı bir sürüm ise konudakini yükleyin70-80mb olan fw ile 700-800 mb olan vendor arasındaki fark nedir, hangisini kurmak daha önemli ya da artısı eksisi nedir bilen var mı?
Güncel sürüm kullanın hocam. Buradan, önce indirdiğiniz apk yı yükleyin, daha sonra uzantısını .zip yapıp recoveryden flashlayınAndroid 11 tabanlı romlar için magisk varmı hocam bendeki 20.4 olanı flaş ediyorum menüde görünmüyor