Rom HavocOS v4.4 POCO X3/NFC [11] [RESMİ]

BlackSilverX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Black
Cihazım
Poco X3 & Mi6
Konular
2
Benim telefon surya ancak fw hata veriyor, bilinmeyen aygıt diyor. direkt romu kuruyorum bakalım ne olacak.

BlackSilverX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Black
Cihazım
Poco X3 & Mi6
Konular
2
FW olmadan direkt romu kurarak format atarak devam ettim. Sıkıntı yok çalışıyor. Eski sürüm Havoc dan gelenler bu konuda paylaşılan FW yi kuramazsa direkt romu kurabilirler.

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
FW olmadan direkt romu kurarak format atarak devam ettim. Sıkıntı yok çalışıyor. Eski sürüm Havoc dan gelenler bu konuda paylaşılan FW yi kuramazsa direkt romu kurabilirler.
Artık romlarda(neredeyse hepsinde)her bölge fw si ve her sürüm destekleniyor. Ama tabiki güncel sürüm her zaman önerilir, o yüzden güncel linkler paylaşılıyorum. Bahsettiğiniz sorunu bir kaç kişide daha duydum, bende bir kere yaşadım 07 fw kurarken. Çözüm olarak önce farklı fw kurup üstüne tekrar 12.0.7 flashlamaya kalkınca düzeliyor.

BlackSilverX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Black
Cihazım
Poco X3 & Mi6
Konular
2
Artık romlarda(neredeyse hepsinde)her bölge fw si ve her sürüm destekleniyor. Ama tabiki güncel sürüm her zaman önerilir, o yüzden güncel linkler paylaşılıyorum. Bahsettiğiniz sorunu bir kaç kişide daha duydum, bende bir kere yaşadım 07 fw kurarken. Çözüm olarak önce farklı fw kurup üstüne tekrar 12.0.7 flashlamaya kalkınca düzeliyor.
Şimdilik tek sıkıntı android system webview denilen uygulamanın google play üzerinden güncellenememesi, manuel apk olarak kurdupumda ise turkcell dijital operatör uygulaması açılmıyor. Çok eski bir sürümde , güncelleme var bildirimi ile kullanıyorum android system webview uygulamasını. Bunun dışında romda sorun yok. Paylaşımınız için teşekkürler.

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Hocam çok basit bir soru soracağım
Şu klavyenin altındaki boşluğu kapatamadım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27

Ekli dosyalar

• Fullscreen_Immersive_Gestures_(Q-R)-v8.6(22).zip
    348,2 KB · Görüntüleme: 11
  • nospacing.zip
    2,5 KB · Görüntüleme: 8

61celal61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Celal
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
70-80mb olan fw ile 700-800 mb olan vendor arasındaki fark nedir, hangisini kurmak daha önemli ya da artısı eksisi nedir bilen var mı?

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
70-80mb olan fw ile 700-800 mb olan vendor arasındaki fark nedir, hangisini kurmak daha önemli ya da artısı eksisi nedir bilen var mı?
konudaki linkte fw de dahil. Vendor olmadan sistem kararsız olacaktır, wifi vs önemli şeyler çalışmayacaktır. miui den geçecekseniz ve sürümünüz 12.0.7 ise hiçbirini kurmanıza gerek yok. Farklı bir sürüm ise konudakini yükleyin

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Android 11 tabanlı romlar için magisk varmı hocam bendeki 20.4 olanı flaş ediyorum menüde görünmüyor

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Android 11 tabanlı romlar için magisk varmı hocam bendeki 20.4 olanı flaş ediyorum menüde görünmüyor
Güncel sürüm kullanın hocam. Buradan, önce indirdiğiniz apk yı yükleyin, daha sonra uzantısını .zip yapıp recoveryden flashlayın

Üst Alt