- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 9
Bunun 3.1 sürümünde mi sıkıntı var yoksa dark age kernel in son sürümünde mi sıkıntı var bir oyuna girdim şarj su gibi aktı.
Ben son çıkan sürümü kullanıyorum(v3.1).Kamera da herhangi bir sıkıntı yok.Whatsapp ve İnstagramı da denedim onlarda da normal çekiyor.kamerada sorun yaşayanlar var mı ? en son havocos android 9 olan sürümü vardı, kamera yeşil çekiyordu, aosp extended 7'dide yan uygulamalarda (instagram ve whatapp) yeşil çekiyordu.
Gestures bölümünde tam ekran hareketleri.Bu romun performansını çok beğendim (3.2 sürümü) lakin tam ekran kullanımı yok yada bulamadım ve kamera kötü ya da yeşil çekiyor onlarında çaresi olsa en akıcı romlardan birisi
Teşekkürler, çok ilginç dokunmatik bir sıkıntımı acaba başka türlü aklıma hacklenme olayı geliyor ama nasıl olur bilmemGestures bölümünde tam ekran hareketleri.
Bu arada romu temiz kurulum ile yeniden kurayım dedim telefon bir anda başka birisi tarafından yönetiliyormuş gibi oldu(hiç uygulama yüklemedim). Rehberdeyken birisi aşağı yukarı yaptı kişiye girip aramaya yapmaya çalıştı ben de o sırada telefonu kapattım. İlk kez böyle bir şey geldi başıma
Bende anlamadım ama zaten rom değiştirmeyi düşünüyordum. ionOS 2.4 deneyeceğim şimdi.Teşekkürler, çok ilginç dokunmatik bir sıkıntımı acaba başka türlü aklıma hacklenme olayı geliyor ama nasıl olur bilmem
Romun kendine has ayarlar bölümü var. Bu alttaki ayarlar hariç her yer TürkçeRomdaki Türkçe seviyesi nekadar bilgi verebilirmisiniz