Çözüldü Havoc OS Kurulum hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tct123_gs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
Tissot & Tulip
Meslek
Öğrenci
Konular
24
Sorunu çözdünuz.mu?
Haklısınız uygulama anında çaresiz kaldım arayana ulaşamadım arama kapanmadı.
Acil olduğundan hemen bir çözüm bulma adına yaptım. FArklı paylaşım ortamlarından (özellikle konu ile ilgili) yardım istemek
neden yadırganacak bir durum oluyor üstadım. Yeni bir yardım sayfasının açılmasını fazla ilgileneni olmadığını gördüm ve LOS, CAF ve AOSP vb alanlara yazdım.
Hatta dikkat ettiusensiz cevap veren kardeşlere daha sonradan yabancı bir siteden gelen diğer çözüleri de paylaştım.
Sonuçta bilinen biriyiz siteye zarar verecek bir konumumuz da yok.
Açık söyleyeyim bu fan sitesinde yöneticiler tarafından bazen çok değişik tepkiler verilmesini (katılımcılara)
zaman zaman yadırganıyorsunuz farkında değilsiniz.
Yardım amaçlı yazılarımı ben silmeyeceğim çünkü niyetim belli.
Yok olmaz diyorsanız samimiyetle yazıyorum benim yazdığım paylaşım ne varsa hatta üyeliğimi dahi sitenizden kaldırabilirsiniz,
sonuçta etkili yöneticisiniz size teslim ediyorum. Ben gerçekten üzülüyor ve soğuyorum bu tepkilerden...
İyi günler, iyi fanlar herkese :(

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
teşekkür ederim dün çözüldü, sitede farklı bir paylaşımda açıkladım.
Belki gerekli olabilir,
Önce stock dialer ve contacts app leri esdosya veya mixplayer ile appleri yedekle. Sonra kullanmak istemediğin stock applerin varsayılan, izinler,bildirimler vb. iptal sonra durdurmaya zorla ve sil. yeniden başlat, hatta twrp den Wipe cache yap.
Sonra istediğin appler yükle varsayılan,izinler,bildirinler vb. aktif et ve yeniden başlat.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt