- Adım
- Emir
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 5
Hocam biraz geç bir mesaj olacak ama Governor olarak performans seçili geliyor. Onu helix_schedule yaparsanız aslında pil performansı iyiymiş romunnTelefonda kulaklık kısmı çalışmıyor 3.3 versiyonunda. Pil performansı çok kötü. Bir süre bulaşmamak lazım sanırım bu roma.
Bende mi8 se de yüklü hangi program ile dediğiniz yapabilirimHocam biraz geç bir mesaj olacak ama Governor olarak performans seçili geliyor. Onu helix_schedule yaparsanız aslında pil performansı iyiymiş romunn
Sildim şu an crDroid kullanıyorum. Bunun güncellemesi daha fazla. havoc os geliştiricileri baya nazlılar.Bende mi8 se de yüklü hangi program ile dediğiniz yapabilirim
Ne kadar saat ekran alıyorsun hangi model telefonunSildim şu an crDroid kullanıyorum. Bunun güncellemesi daha fazla. havoc os geliştiricileri baya nazlılar.
Hiç bakmadım. telefonu 2 gündür şarj etmiyorum. Şu an 4.5 saat ekran süresi gösteriyor. Telefon Mi 6Ne kadar saat ekran alıyorsun hangi model telefonun
Bu uygulamadan yapabilirsiniz. Ama ben mi6 için söylemiştim. Kernel farklı olduğu için sizde o seçenek olmayabilir.Bende mi8 se de yüklü hangi program ile dediğiniz yapabilirim
havox rom yüklü mi 8 se %94 şarjdan beri kullanıyorum 3 saat 21 dk %56 şarjım kaldıHiç bakmadım. telefonu 2 gündür şarj etmiyorum. Şu an 4.5 saat ekran süresi gösteriyor. Telefon Mi 6
hangi seçenektir bende ???Bu uygulamadan yapabilirsiniz. Ama ben mi6 için söylemiştim. Kernel farklı olduğu için sizde o seçenek olmayabilir.
Oradaki yazan profilleri Google'da aratarak ne anlama geldiklerini bulabilirsiniz. Benim de çok ayrıntılı bilgim yok ..havox rom yüklü mi 8 se %94 şarjdan beri kullanıyorum 3 saat 21 dk %56 şarjım kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi seçenektir bende ???