sorunlar oldukça yazıyorum başlığa k. bakmayın, Bluetoothtan dosya alamıyorum hem telefondan hem bilgisayardan denedim olmadı çözümü bilen var mı?
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cihazı buluyor ama cihazı seçip göndere tıkladığımda telefona istek gelmiyor, Bluetooth hoparlöre Bluetooth alıcıya falan bağlanıyor amaBluetooth isteği geliyor mu yoksa hiç bulmuyor mu biraz daha bilgi verebilir misiniz
Yani böyle sistemsel bir sorun nasıl düzelir hiç bir fikrim yok isterseniz uygulamalardan bluetooth paylaşımı uygulamasının verilerini temizleyin tekrar deneyin yada güncelleyici uygulamasindan en son ki güncellemeyi tekrar indirip kurmasını deneyin. Bu ikisi dışında kesin sonuç verebilecek format geliyor tabi donanımsal değilse.cihazı buluyor ama cihazı seçip göndere tıkladığımda telefona istek gelmiyor, Bluetooth hoparlöre Bluetooth alıcıya falan bağlanıyor ama
İzne gerek duymadığı için orda seçenek çıkmıyor demek ki.izin olmadığı için olabilir mi nasıl izin verebilirim?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir