- Adım
- Serkan
- Cihazım
- Redmi 3S
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 38
Harika olur hocam. Sol altta görünürse. Kolay gelsin.Bir ara ona da bakarım. Yapabilirsem güncellerim eklentiyi
Harika olur hocam. Sol altta görünürse. Kolay gelsin.Bir ara ona da bakarım. Yapabilirsem güncellerim eklentiyi
Saat modu seçme ekranından büyük saat yazanı seçerseniz gelecektirBu widgeti secemedim hava durumda gozukmuyor saatler icindede yok neyi yanlıs yaptım ki
http://www.forum.miuiturkiye.net/konu/hava-durumu-dinamik-saat-hg-mod.3986/#post-38422Bu widgeti secemedim hava durumda gozukmuyor saatler icindede yok neyi yanlıs yaptım ki
Merhaba. Yönlendirme yapmaması gerek. Aracı kaldırın tekrar ekleyin ve saati yeniden seçinMerhaba Hakan bey,
detaylı hava durumu için widget ın üstüne tıkladığım da ilgili uygulama yok yüklensin mi diyor, evet dediğimde beni xiaomi market e yönlendiriyor orada da uygulama bulunamadı diyor. Normal midir yoksa bişeyleri yanlış mı yaptım acaba.
Bu arada çok yeni bir miui kullanıcısıyım, kaç yıllık android kullanıcısı olarak nasıl keşfedemedim bugüne kadar diye çok kızdım kendime.
Saygılar.
Maalesef yine aynı sonucu aldım. Uygulama yüklü değil diyor. Araçlardan Saat i seçiyorum. hava durumu olan saati ekliyorum. onun üzerine tıklıyorum onda da aynı uyarıyı veriyor. uygulama yüklü değil diyor. Hava durumu sağlayıcısıyla ilgli eksik bi app mı var anlamadım.Merhaba. Yönlendirme yapmaması gerek. Aracı kaldırın tekrar ekleyin ve saati yeniden seçin
Araç sadece başka birşey yok. Hava durumu ile alakasıda yok. En fazla hava durumunu göstermez. Rom ile kaynaklı bir durum olabilirMaalesef yine aynı sonucu aldım. Uygulama yüklü değil diyor. Araçlardan Saat i seçiyorum. hava durumu olan saati ekliyorum. onun üzerine tıklıyorum onda da aynı uyarıyı veriyor. uygulama yüklü değil diyor. Hava durumu sağlayıcısıyla ilgli eksik bi app mı var anlamadım.
Yani ilgili widget a tıkladığında detaylı hava durumu ekranı falan açmıyor mu normalde? Hava durumunu gösteriyor saat çalışıyor. Sadece tıkladığımda bir uygulama arıyor. Hava durumu güncellemesini hangi aralıklarla yapıyor mesela? Belli ayarları var mı?Araç sadece başka birşey yok. Hava durumu ile alakasıda yok. En fazla hava durumunu göstermez. Rom ile kaynaklı bir durum olabilir