Sohbet Hatırlayan dedeler yoruma :)

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
nikel kadmiyum pil kullanıyor bildiğim kadarıyla pili nasıl yenilenirki acaba pilin içini açıp yerine lityum ion veya polimer pil takılsa sarj konusunda sıkıntı cıkarır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
" valla adam ni cad pil yerine lityum ion pil taktı iphone pili sorun cıkarmıyor heralde "yinede lityum ion yerine polimer pil takılırsa pil ömrü çok daha uzun olabilir " tavsiyem piyasada orjinal LG pilleri mevcut onlardan takılabilir

"
"
Hocam 1.2 voltluk 4 adet pil puntaliyorsunuz koruma devresi filan yok zaten elimde bir sürü var hep bu eski telelfonlarin bataryalarini yeniledim için

nikel kadmiyum pil kullanıyor bildiğim kadarıyla pili nasıl yenilenirki acaba pilin içini açıp yerine lityum ion veya polimer pil takılsa sarj konusunda sıkıntı cıkarır mı ?

"
" valla adam ni cad pil yerine lityum ion pil taktı iphone pili sorun cıkarmıyor heralde "yinede lityum ion yerine polimer pil takılırsa pil ömrü çok daha uzun olabilir " tavsiyem piyasada orjinal LG pilleri mevcut onlardan takılabilir

"
"
Hocam birde benim cihaz min 4.8 volt volt batarya ful şarj ile 5.8 volt falan oluyor iPhone bataryasının gücünün yeteceğini düşünmüyorum videoya bakmadım ama farklı model olabilir

Üst Alt