Yardım Hatalı Pil Kullanımı verileri

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.0.3
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba bilmem fark ettiniz mi ama mi 9t pro MIUI 12.0.3 de 4 saat ekran süresini geçememekten kahırlanıyordum fakat son 2.5 günde fark ettiğim bir durum var telefonu 2.5 gün evvel tam şarj ettim bekleme süresi nereden baksanız 48 saatten fazla olması gerekiyor fakat ters giden bir şeyler mevcut saat ilerledikçe de kullanıyorum ama 4 saati geçmiyor ekran süresi bu bir yanıltma ve telefondan soğutma olabilir mi çünkü 4 saati geçmiyor diye satmayı düşünüyordum ve bunun farkına vardım ekran görüntüleri farklı günlerde alındı ve 1 kere şarj edildi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

1. Fotoğrafı da aldıktan 1 saat sonra tekrar incelediğimde 20 saat olması gereken bekleme süresi 17.30 saate gerilemişti ve aradan birgün geçtikten sonraaz önce alttaki ss'i aldım wifi herzaman açıktı

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Evet. İlk ss de pil 100 den baslarken ikinci ss de grafik 70 lerden itibaren olcum var. Surekli son 24 saatlik kullanima gore olcum yapiyor. Xiaomi security bazi beta apklarda son sarjdan beri sureyi gosterebiliyor.
Sanırım güncelleme yapmak lazım fakat bildirim gelmedi uygulama güncellemesi olduğuna dair

Oyla:

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
71
Eğer ingilizce kullanmak sizin için sorun olmayacaksa mi güvenlik sürüm 4.7.6yı yükleyebilirsin. Muhtemelen bu problemi farketmişler ve çözmüşler. Ama cihazlara gelmesi baya zaman alacak sanırım. Sürüm 4.7.6 ingilizce ama istatistikleri tam ve eksiksiz veriyor.

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Pili tam doldurup youtubeden video açın wifi ile 1 saat izleyin 4000mah üzerindeki piller 1 saati geçik ekran süreleri vermesi lazım.eğer bu sekil süre alırsanız pil sağlamdır.ben böyle test ediyorum..
Beklemede ve telefonla gezinmede net anlaşılmaz çünkü işlemci hızı olsun mobil veri olsun az çok çekmeye bile şarja etki eder.
Uzun yolda her araç 3 5 aynı yakması gibi ,değer sehir içinde belli olur.

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Eğer ingilizce kullanmak sizin için sorun olmayacaksa mi güvenlik sürüm 4.7.6yı yükleyebilirsin. Muhtemelen bu problemi farketmişler ve çözmüşler. Ama cihazlara gelmesi baya zaman alacak sanırım. Sürüm 4.7.6 ingilizce ama istatistikleri tam ve eksiksiz veriyor.
Apk sını indirdim fakat yüklenmiyor. Nasıl yükleyebiliriz ?

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Pili tam doldurup youtubeden video açın wifi ile 1 saat izleyin 4000mah üzerindeki piller 1 saati geçik ekran süreleri vermesi lazım.eğer bu sekil süre alırsanız pil sağlamdır.ben böyle test ediyorum..
Beklemede ve telefonla gezinmede net anlaşılmaz çünkü işlemci hızı olsun mobil veri olsun az çok çekmeye bile şarja etki eder.
Uzun yolda her araç 3 5 aynı yakması gibi ,değer sehir içinde belli olur.

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 1 saat üzeri alınıyor elbette fakat şarj 50 seviyelerine inince hızlı boşalıyor veya ekran açık olsa bile süre yazmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Apk sını indirdim fakat yüklenmiyor. Nasıl yükleyebiliriz ?
Hocam bende bu çalışıyor

Hocam teşekkür ederim arayüzü değiştirmişler daha detaylı görünüyor ve herşey düzeldi 15 saat bekleme süresi bir anda 20 saat olarak görünmeye başladı fakat Android sistemi ne kadar kullanıyor bunu hâlâ göremiyorum

Son düzenleme:
Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Hocam 1 saat üzeri alınıyor elbette fakat şarj 50 seviyelerine inince hızlı boşalıyor veya ekran açık olsa bile süre yazmıyor

Hocam bende bu çalışıyor

Hocam teşekkür ederim arayüzü değiştirmişler daha detaylı görünüyor ve herşey düzeldi 15 saat bekleme süresi bir anda 20 saat olarak görünmeye başladı fakat Android sistemi ne kadar kullanıyor bunu hâlâ göremiyorum
Hocam yine aynı uyarıyı alıyorum araştırdım fakat bulamadım birşey. Eu stabil kullanıyorum
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Ekran süresi bu nedenle mi geriye düşüyor yani
Hocam bu ekran süresi düşme muhabbeti note8pro dada var .Güvenlik uygulaması yazılımından kaynaklı düşünüyorum.Ekran süresi 9 saat alıyordum bu aralar 6-5 saat gösteriyor.SS olarak inceledim düşüyor kendiliğinden.Güncelleme ile sorun çözülür ümidiyle

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Hocam yine aynı uyarıyı alıyorum araştırdım fakat bulamadım birşey. Eu stabil kullanıyorum
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam miui optimizasyonu güvenlik taramasını play protect'i kapatıp denermisin

Oyla:

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Miui optimizasyonu gelistirici seceneklerinde mevcut degil hocam. Digerleri aynı maalesef yüklenmiyor yine. Eu stabil tel. Poco x3

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri