Yardım Hatalı Pil Kullanımı verileri

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.0.3
Telefon Modeli
Mi 9T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba bilmem fark ettiniz mi ama mi 9t pro MIUI 12.0.3 de 4 saat ekran süresini geçememekten kahırlanıyordum fakat son 2.5 günde fark ettiğim bir durum var telefonu 2.5 gün evvel tam şarj ettim bekleme süresi nereden baksanız 48 saatten fazla olması gerekiyor fakat ters giden bir şeyler mevcut saat ilerledikçe de kullanıyorum ama 4 saati geçmiyor ekran süresi bu bir yanıltma ve telefondan soğutma olabilir mi çünkü 4 saati geçmiyor diye satmayı düşünüyordum ve bunun farkına vardım ekran görüntüleri farklı günlerde alındı ve 1 kere şarj edildi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

1. Fotoğrafı da aldıktan 1 saat sonra tekrar incelediğimde 20 saat olması gereken bekleme süresi 17.30 saate gerilemişti ve aradan birgün geçtikten sonraaz önce alttaki ss'i aldım wifi herzaman açıktı

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Boromir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
Son 24 saatin verilerini gosteriyor sadece.

Oyla:

BurakSahinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Grafik ölçeklendirmesini artırmak yerine zaman geçtikçe sağa kayıyor. %100'den başlayıp şu ana gelmesi gerekiyor fakat öyle olmuyor. Sanırsam bu yüzden ve neden böyle bilmiyorum fakat sinir bozucu olduğunu söyleyebilirim.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Pil kullanım verilerini bazı cihazlarda tamamen yanlış gösteriyor cuma günü taktım şarja teli gündüz fazla kullanmadım cihazı ama 3 gece boyunca yoğun kullandım. Geçen hafta yine aynı şekilde kullandım cihazı 24 saat ekran süresi vermişti ayrıca xiaomi yazılımsal sorunu senelerdir beri bir çözemedi böyle giderse redmi Note 9s son xiaomi cihazım olacak.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-18-16-38-46-058_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-01-18-16-38-46-058_com.miui.securitycenter.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_2021-01-18-16-38-41-517_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-01-18-16-38-41-517_com.miui.securitycenter.jpg
    233,5 KB · Görüntüleme: 17
Oyla:

BurakSahinn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Pil kullanım verilerini bazı cihazlarda tamamen yanlış gösteriyor cuma günü taktım şarja teli gündüz fazla kullanmadım cihazı ama 3 gece boyunca yoğun kullandım. Geçen hafta yine aynı şekilde kullandım cihazı 24 saat ekran süresi vermişti ayrıca xiaomi yazılımsal sorunu senelerdir beri bir çözemedi böyle giderse redmi Note 9s son xiaomi cihazım olacak.
Cihazı, pil seviyesi %55 civarındayken kapatıp açtınız mı?

Oyla:

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen hocam canavar gibi telefonlar yapılıyor yazılım konusunda da güzel bir ar-ge yapılması lazım

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Cihazı, pil seviyesi %55 civarındayken kapatıp açtınız mı?
Hayır hiç kapatmadım cihazı kendi kendine yeniden başlatmadıysa xiaomi'nin diğer sorunuda çok nadirde olsa cihaz uyku modundayken yeniden başlatıyordu veya biraz cihazı zorlandığında yeniden başlattığınada denk geldim

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Aynen hocam canavar gibi telefonlar yapılıyor yazılım konusunda da güzel bir ar-ge yapılması lazım
Xiaomi'nin telefonları çok iyi ama Xiaomi'nin yazılım ekibi çok kötü xiaomi'nin ar-ge'ye acil parasal olarak yatırım yapması lazım senelerdir xiaomi kullanıyorum çoğu kullanıcı yazılımsal konuda xiaomi cihazlardan ya soğuyor yada sonraki alacağı telefon xiaomi olmuyor pil tüketimi çok göze batan unsurlardan bir tanesi.

Oyla:

Boromir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
Ekran süresi bu nedenle mi geriye düşüyor yani
Evet. İlk ss de pil 100 den baslarken ikinci ss de grafik 70 lerden itibaren olcum var. Surekli son 24 saatlik kullanima gore olcum yapiyor. Xiaomi security bazi beta apklarda son sarjdan beri sureyi gosterebiliyor.

Oyla:
Üst Alt