Yardım hatalı mi6 n11 değişim yapar mı

05bberke

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berke erdal
Cihazım
note4 global
Konular
2
n11.com dan mi 6 aldım.ürünü biraz kullandım bi sorun yokru sonra sim kartı taktım jelatinleri söktüm ve bisey farkettim. dokunmatik fena bi şekilde bozuktu. mesela 1 e basınca 13452 gibi saçma sayılar çıkıyordu ekran bazen donuyor sadece navigasyon tuşları çalışıyordu ekranı kapatıp açınca düzeliyordu hatta bi ara kendi kendine biyerlere girdi ben hiç dokunmadan.Asıl sorum ben bunu değişim yaptırabilir miyim yoksa illa ki garantiye mi gidecek.SİM KART TAKTIM

05bberke

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berke erdal
Cihazım
note4 global
Konular
2
sana bir tavsiye garantiye gondereceksen guzel detayli telefonun her tarafini cek sorununu anlat garantide telefona bisey olursa elinde bi kanitin bulunsun onceden saglam telefon gonderip kirip para talep edenler olmus.bence bu dediklerimi uygula pisman olmazsin
çekicem fotograf video zaten yapmazlarsa ya da kırarlarsa tüketici hakem heyeti var ya herro ya merro illa yapacaklar

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
ama cihaz hatalı gelmiş bana mantıki olarak degişim yapmaları lazım.Garanti ye göndersem basıma bela almış olur muyum yoksa sorum çıkartmadan yaparlar mı?
cihaz hatalı geldiyse o konuda haklısınız ama yönetmelikte internet üzerinden alınan cep telefonlarına sim kart takılıp kullanıldığı taktirde birebir değişim yapılmaz diye bir madde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam tabi siz öncelikle satıcı'dan gelecek cevap'ı bekleyin,sonuçta cihazınız garantisi var ve ücretisiz ekran değişimi yapmak zorunda başınıza her hangi bela geleceğini sanmıyorum ama servis uğraştırabilir cihazı geç yollama v.s.

Oyla:

05bberke

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berke erdal
Cihazım
note4 global
Konular
2
cihaz hatalı geldiyse o konuda haklısulaşsın.yönetmelikte internet üzerinden alınan cep telefonlarına sim kart takılıp kullanıldığı taktirde birebir değişim yapılmaz diye bir madde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam tabi siz öncelikle satıcı'dan gelecek cevap'ı bekleyin,sonuçta cihazınız garantisi var ve ücretisiz ekran değişimi yapmak zorunda başınıza her hangi bela geleceğini sanmıyorum ama servis uğraştırabilir cihazı geç yollama v.s.
gec yollama da sorun değil yeter ki kazasız belasız düzeltilmiş bi sekilde elime ulaşsın.B
cihaz hatalı geldiyse o konuda haklısınız ama yönetmelikte internet üzerinden alınan cep telefonlarına sim kart takılıp kullanıldığı taktirde birebir değişim yapılmaz diye bir madde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam tabi siz öncelikle satıcı'dan gelecek cevap'ı bekleyin,sonuçta cihazınız garantisi var ve ücretisiz ekran değişimi yapmak zorunda başınıza her hangi bela geleceğini sanmıyorum ama servis uğraştırabilir cihazı geç yollama v.s.
yapsınlar yeterki geç gelmesi sorun değil.ben bi de satıcıya derdimi anlatmaya çalışıyım haklıyım sonuçta hatalı bi şekilde geldi bana ben bozmadım ki onu

Oyla:

dekor67

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tanju
Cihazım
Mi 6
Meslek
Memur