Sohbet Hata

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Olayı ios gibi düşünmeyin.. ios kapalı bir ekosistem resmen.. o sisteme girrcek açık bulana ödül verilmesi o açığın kapatılmasının yanında hiç bişey değil.. android böyle değil.. tamamen açık bir sistem olduoundan kimsenin umru olacağını sanmam.. hatta çözümü varsa gönderin düzeltelim de diyebilirler yani

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Şimdi ciddi anlamda dediğiniz şey farklı..

Kritik durumu, MIUI'de problem çanlarını çaldırıp yazılım ekibini direkt olarak bu kritik problemi düzeltmeleri için yönlendirmesini kastetmiştim.
O kadar kritik değil ama önemli bir hata buldum etkiliyor cihazı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olayı ios gibi düşünmeyin.. ios kapalı bir ekosistem resmen.. o sisteme girrcek açık bulana ödül verilmesi o açığın kapatılmasının yanında hiç bişey değil.. android böyle değil.. tamamen açık bir sistem olduoundan kimsenin umru olacağını sanmam.. hatta çözümü varsa gönderin düzeltelim de diyebilirler yani
Ama MIUI diyorum android demedim. Apple örnek verdim para veriyor dige

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Ben Baklava oyununda bug bulmuştum, Sayın cantara hocama bildirdim, o MIUI yetkililerine bildirdi. Direkt olarak ben bildirseydim beni banlama şansları vardı mesela.

Cihazı etkilemesi, sorunu bildirdiğinde para ödülüne, dolar ödülüne boğacakları anlamına gelmez maalesef. Hatta geri bildirimini bile görmeyebilirler.

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
Ben Baklava oyununda bug bulmuştum, Sayın cantara hocama bildirdim, o MIUI yetkililerine bildirdi. Direkt olarak ben bildirseydim beni banlama şansları vardı mesela.

Cihazı etkilemesi, sorunu bildirdiğinde para ödülüne, dolar ödülüne boğacakları anlamına gelmez maalesef. Hatta geri bildirimini bile görmeyebilirler.
Nasıl ban yiycektiniz onu anlamadım

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama MIUI diyorum android demedim. Apple örnek verdim para veriyor dige

MIUI'nin, Apple kadar bu tür sorunlar üzerine düşeceğini sanmıyorum.
Apple hatanın dibine kadar giriyor, MIUI öyle değil.

Güvenlik konusunda Apple her zaman önde gelmekte. Bu sadece telefon yazılımları için değil.

Nasıl ban yiycektiniz onu anlamadım
Ya sistemden üyeliğimi banlayacaklardı ya da baklava oyunumdaki hesabımı sıfırlayacaklardı, komple MIUI'dan uzaklaştırma şansları da vardı.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
On beş mesaj oldu; hata nedir, konu nedir? Ortada bir dert var ama o dert nedir halâ anlamış değilim. Anlayan varsa beru gelsin. :?
Konu sahibi açıklasa da meraktan kurtulsak yahu... Yoksa bu iş memleket meselesine dönüşecek... 8=)facepalm~~

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Tuxs

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ESR
Cihazım
Mi9 T Pro 6/128
Konular
2
On beş mesaj oldu; hata nedir, konu nedir? Ortada bir dert var ama o dert nedir halâ anlamış değilim. Anlayan varsa beru gelsin. :?
Konu sahibi açıklasa da meraktan kurtulsak yahu... Yoksa bu iş memleket meselesine dönüşecek... 8=)facepalm~~

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Ortada bir hata var ve bu hata xiaomi ye bildirilir ise para ödülü verilirmi verilmezmi sanıyorum konu bu. Yalnız hatanın ne olduğuna dair hiçbirşey yok bari biz bilsek hatanın ne olduğunu ama sanırım ödüle ortak olmuş olacağız. Eğer ödül diye bir mevzu hayata geçer ise dolayısıyla sıkıntı olmuş olacak bu nedenle sır gibi tutuluyor hata.

Alperenscs

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi note 6pro
Meslek
9 Eylül Hukuk Fak.
Konular
59
MIUI'nin, Apple kadar bu tür sorunlar üzerine düşeceğini sanmıyorum.
Apple hatanın dibine kadar giriyor, MIUI öyle değil.

Güvenlik konusunda Apple her zaman önde gelmekte. Bu sadece telefon yazılımları için değil.

Ya sistemden üyeliğimi banlayacaklardı ya da baklava oyunumdaki hesabımı sıfırlayacaklardı, komple MIUI'dan uzaklaştırma şansları da vardı.
Hocam ban olayını anlamadım neden ban yiyecektiniz

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bugüne kadar binlerce hata bildirmiş biri olarak cevap çok net. Hayır vermezler, eğer verirlerse ben de isterim :D

Yine de hatanın çok önemli olduğunu ve bir ödül kazanabileceğinizi düşünüyorsanız dilerseniz özel mesajla hatayı bildirin, en azından çözülebilmesi için hatanın niteliğine göre sizi yönlendirmeye çalışayım.

Üst Alt