Soru Hata mı yaptım?

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 19
  • Görüntüleme 742

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu 20.1.9 beta (weekly)
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Dün MiRoom 20.1.9 sürümüne geçiş yapacak idim fakat hata aldığımdan dolayı yapamamıştım. O an aklıma Xiaomi.eu geldi ve hemen onu indirip yaptım aceleye geldi biraz.
Sizce hata mı yaptım? MiRoom'a geçiş yapmalı mıyım? çok fark var mıdır? 6 Saat 19 dakika süre aldım eu beta da 90 şarj ile sistem kurulduğunda 90 idi şarj. Yani genel olarak bi sıkıntısını görmedim çünkü ilk rom'um daha önce hiç rom deneyimlemedim.

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Ben kısaca özet geçeyim bu miui custom romların bir çoğu Çin tabanlı romu baz alır. Global diller ve çeşitli eklemeler geliştiriciler tarafından eklenir. Eu en sade hali ile miui Pro en çok özelleştirme yapılan halidir. Benim görüşüm ise miroom bu 2 sinin arasında ne çok sade ne de fazla özelleştirme var. Örneğin stok romda olmayan çentik ve durum çubuğu bildirim ayarları, ses seviyesinin bildirim sesinden ayrı olması. Durum çubuğundaki sütun ve satır sayı ayarı gibi vs vs.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Hocam kötülediniz demedim ya da eu rom'un yılmaz savunucusu da değilim. Neden geçme ihtiyacı duydunuz onu sordum. Sakin olun lütfen.
Hocam tonlama yapamadığım için sınırlı gibi gözüküyor olabilirim şuan ama diyorum ki geçmeye gerek varmı yani daha yeni geçtim geçmeye gerek varsa geçerdim şimdi yani rom gayet iyi fakat ben globalden geçtim o yüzden soruyorum daha iyi mi diye

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Bende sevmiyorum EU romu, yazdıklarım tamamen bana göredir sizin düşünceleriniz ve cihazlarınız sahip oldukları performansa göre değişilik gösterebilir.
1- Ara yüzü kasıyor.
2- Klasör açarken kapatırken kasıyor.
3- Bataryası çabuk bitiyor.
4- Özelleştirme hiç yok.
5-Güncellemelerde önemli şeyleri değilde boş şeyleri düzeltiyorlar.
Tek sevdiğim yanı;
4G yada LTE yazması.

Oyla:

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
Bende sevmiyorum EU romu, yazdıklarım tamamen bana göredir sizin düşünceleriniz ve cihazlarınız sahip oldukları performansa göre değişilik gösterebilir.
1- Ara yüzü kasıyor.
2- Klasör açarken kapatırken kasıyor.
3- Bataryası çabuk bitiyor.
4- Özelleştirme hiç yok.
5-Güncellemelerde önemli şeyleri değilde boş şeyleri düzeltiyorlar.
Tek sevdiğim yanı;
4G yada LTE yazması.
Ben kısaca özet geçeyim bu miui custom romların bir çoğu Çin tabanlı romu baz alır. Global diller ve çeşitli eklemeler geliştiriciler tarafından eklenir. Eu en sade hali ile miui Pro en çok özelleştirme yapılan halidir. Benim görüşüm ise miroom bu 2 sinin arasında ne çok sade ne de fazla özelleştirme var. Örneğin stok romda olmayan çentik ve durum çubuğu bildirim ayarları, ses seviyesinin bildirim sesinden ayrı olması. Durum çubuğundaki sütun ve satır sayı ayarı gibi vs vs.

Son gelen 11.2 güncellemesiyle tam ekran hareketlerinde stock android 10 gini en alta navigasyon barı gelecek diye bekliyordum. EU'da yok miui pro da varsa anında geçerim :D

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Son gelen 11.2 güncellemesiyle tam ekran hareketlerinde stock android 10 gini en alta navigasyon barı gelecek diye bekliyordum. EU'da yok miui pro da varsa anında geçerim :D
Sanmam hocam o barı koyacaklarını Saf android romlara özgü, buyurun Bliss Roma geçin :D

Oyla:

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Miui Pro da da yok.

Oyla:

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Bence MiuiMix'e bir şans verin. Reklam yapıyor gibi oluyor ama inanılmaz hızlı bir rom.

Oyla:

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
Sanmam hocam o barı koyacaklarını Saf android romlara özgü, buyurun Bliss Roma geçin :D
Aosp romları miui kadar zarif gözükmüyor hocam yoksa çok kullanmayı denedim :D Bahsettiğim şeyi gördüğüm de burada yasak mı paylaşmak bilmiyorum yasaksa uyarın lütfen.

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Aosp romları miui kadar zarif gözükmüyor hocam yoksa çok kullanmayı denedim :D Bahsettiğim şeyi gördüğüm de burada yasak mı paylaşmak bilmiyorum yasaksa uyarın lütfen.
AOSP'un özelleştirmesi çok güzel hocam uygulama açmaları olsun bende hiç sevmezdim fakat Peocawe hocamla görüşe görüşe beni MIUI'dan soğuttu AOSP aşığı yaptı. :D Bencede değiştirmeleri lazım animasyonlar leş gerçekten aşağıdan yukarı çekiyoruz dümdüz şekilde geliyor filan animasyonlar konusunda yetersiz.

Oyla:

aslanalperh

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
15
AOSP'un özelleştirmesi çok güzel hocam uygulama açmaları olsun bende hiç sevmezdim fakat Peocawe hocamla görüşe görüşe beni MIUI'dan soğuttu AOSP aşığı yaptı. :D Bencede değiştirmeleri lazım animasyonlar leş gerçekten aşağıdan yukarı çekiyoruz dümdüz şekilde geliyor filan animasyonlar konusunda yetersiz.
Biraz ucuz yapsalar şu aletleri google pixel 4 üstüne tanımam aslında. Zamanında nexus 5 kullanmıştım ve şimdiye kadar kullanıpta en memnum kaldığım cihazdır stabilite konusunda.

Oyla:
Üst Alt