Yardım Hata ayıklamayı pc üzerinden nasıl açarız?

LightningSand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
YILDIRIM
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
1
Stoya hocamın ilk mesajında da yazdığı gibi sorununuz driver kaynaklı gibi görünüyor. Aygıt yöneticisi altından bir SS eker misiniz?

Fastboot modundayken USB hata ayıklamanın açık veya kapalı olması fark etmez hocam.
Bu şekilde duruyor. Yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Halen bağlantı kuramıyorum.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 9

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bu şekilde duruyor. Yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Halen bağlantı kuramıyorum.
Sorununuz driver kaynaklı... Android Bootloader interface üzerinde sağ tıklayın ve sürücüyü güncelleştir seçeneği ile güncelleştirin (Rehber konu)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

LightningSand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
YILDIRIM
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
1
Qualcomm u falanda indirdim olmuyor. Biliyorum sizin açınızdan olması gerek ama driverlar mı eski sürüm anlamadım. Herşeyi doğru yapıyorum oysaki. Ekran paylaşımı yapsam o şekilde yardımcı olma imkanınız var mı acaba
Sorununuz driver kaynaklı... Android Bootloader interface üzerinde sağ tıklayın ve sürücüyü güncelleştir seçeneği ile güncelleştirin

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
LightningSand, YouTube yazın videoları izleyerek/uygulayın,her sıkıştığınizda ekran paylaşımı mi yapacaksınız drunk~~

LightningSand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
YILDIRIM
Cihazım
REDMİ NOTE 7
Konular
1
LightningSand, YouTube yazın videoları izleyerek/uygulayın,her sıkıştığınizda ekran paylaşımı mi yapacaksınız drunk~~
3 gün oldu ve yapamıyorum en iyi yardım olabileceğini düşündüğüm için öyle bir söylemde bulundum :) Çok fazla video izledim ama olmuyor.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Qualcomm u falanda indirdim olmuyor. Biliyorum sizin açınızdan olması gerek ama driverlar mı eski sürüm anlamadım. Herşeyi doğru yapıyorum oysaki. Ekran paylaşımı yapsam o şekilde yardımcı olma imkanınız var mı acaba
Maalesef uzaktan bağlantı yapamıyorum. Eğer daha öncesinde çok fazla telefon driver yüklenip kaldırılmış bir bilgisayarsa windows tanımayabiliyor. Eğer verilen linklerdeki denemenize, sürücüleri kaldırıp tekrar yüklemenize, sürücü güncelleştir ile dosyayı el ile göstererek manuel yüklemenize ve kablo değişimine de rağmen tanımıyorsa bilgisayarı formatlamak ya da farklı bir bilgisayarda denemek çözüm olacaktır.

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Kendi bilgisayarınıza başka bir telefonu bağladığınızda görmüyor mu

morpheus55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
hocam sizin pc windows 11. 11 şuan tam anlamıyla sorunsuz ve stabil değil. driver uyumsuzluğu yaşanıyor olabilir. windows 10 olan bir pc ile deneyin.

Üst Alt