Soru Hat çekim gücünün arada sıfır gözükmesi

samster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
14
Beyler merhaba global rom Kullanıyorum. İmei filan atıldı telefonun. Band20 de var telefonda fakat
Bugun babam bana ulaşmak isterken hattım sıfır çubuk çekti normalde beş çubuk gözüküyor normal mi, ne yapmak lazım?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Beyler merhaba global rom Kullanıyorum. İmei filan atıldı telefonun. Band20 de var telefonda fakat
Bugun babam bana ulaşmak isterken hattım sıfır çubuk çekti normalde beş çubuk gözüküyor normal mi, ne yapmak lazım?
Hocam orjinal dosyası ile repair yapilmadiysa sıkıntılı telefon açık gorunur ama ulasilamatabilir.aramalar geç düşebilir. Bugün bizzat 9 T de başıma geldi .

Oyla:

samster

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam orjinal dosyası ile repair yapilmadiysa sıkıntılı telefon açık gorunur ama ulasilamatabilir.aramalar geç düşebilir. Bugün bizzat 9 T de başıma geldi .
Aynen sizin durumunuzun bir benzeri fakat abartılı bir çekmeme yok 5 10 saniye sonra kendine geliyor, faka ileride kafamı ağrıtmasından korkuyorum.

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Aynen sizin durumunuzun bir benzeri fakat abartılı bir çekmeme yok 5 10 saniye sonra kendine geliyor, faka ileride kafamı ağrıtmasından korkuyorum.
Repair işlemini yapan arkadaş ile görüşün .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orjinal kendi telefonunuzun qcn dosyası ile işlem yapsın yoksa bu tür sorunlar ilelebet pesinizi bırakmaz

Oyla:
Üst Alt