Hassas bildirim

ozqur53

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi5
Konular
2
Selam arkadaşlar dün itibariyle bende miui ailesine katılmış bulunuyorum bi konuda yardıma ihtiyacım var samsunglarda hassas bildirim özelliği vardı çok işe yariyodu bunda o ozellik varmıdır bulamadım ben teşekkür ederim

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
Selam arkadaşlar dün itibariyle bende miui ailesine katılmış bulunuyorum bi konuda yardıma ihtiyacım var samsunglarda hassas bildirim özelliği vardı çok işe yariyodu bunda o ozellik varmıdır bulamadım ben teşekkür ederim

Bildiğim kadarıyla yok hocam
bende mi 5 var mi 4 te kullandım yok ikisindede

Oyla:

ozqur53

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten bi saat aradım bulamadım hocam onu ararken bu sefer kilit ekranına gelen bildirimleri komple kapattım

Oyla:

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Zaten bi saat aradım bulamadım hocam onu ararken bu sefer kilit ekranına gelen bildirimleri komple kapattım

Bende denk gelmedim öyle bir şeye. Bence bildirimleri sağlıklı bir şekilde alabiliyorsan şükretmelisin. Redmi Note 3 kullanıyorum pazartesi aldım yerli yabancı forumlarda yazan ne varsa yaptım ama hala bildirimleri düzgün bir şekilde alamıyorum.

Uygulama bildirimleri kısmından kilit ekranında bildiriminin görünmesini istediğin uygulamaların Kilit ekranı bildirimine izin verirsen görünür diye düşünüyorum.

Oyla:

ozqur53

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
Mi5
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen birde o var kilit ekranında görünmüyo bildirimler dediğin gibi denedim olmuyo

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Aynen birde o var kilit ekranında görünmüyo bildirimler dediğin gibi denedim olmuyo

• Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri > Uygulama Adı > Kayan Bildirimleri Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Bildirimler & Durum Çubuğu > Uygulama Bildirimleri > Uygulama Adı > Kilit Ekranında Göster > AKTİF Edin
  • Ayarlar > Kilit Ekranı > Bildirim Gelince Uyandır AKTİF Edin
  • Güvenlik Uygulaması > İzinler > İzinler > Uygulama Adı > Açılır Pencere Bildirimleri AKTİF Edin.
  • Güvenlik Uygulaması > İzinler > Otomatik Başlatma > Uygulama Adı > AKTİF Edin
Son Çare Uygulama İçindeki BİLDİRİM AYARLARI 'nı Kontrol Edin.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hassas bildirim nedir bilmiyorum ama ben bildirimler konusunda hiç sıkıntı yaşamıyorum. Burada sw33tking hocamın yazdığı gibi izinleri verdikten sonra kilit ekranında da bildirim ekranında da tüm bildirimleri alabiliyorum. Bunun için çok özel şeyler de yapmıyorum. Her rom yüklemesinde yaptığım standart, bilinçsizce yani artık el alışkanlığı olmuş bir şekilde yapıyorum ve herşey normal çalışıyor. Aksine sonradan kilit ekranındaki bildirim görmek istemediğim için bunları sonradan kapatmak zorunda kalıyorum.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt