- Adım
- Berna
- Cihazım
- Redminote8pro
- Konular
- 4
Redmi8pro harici mikrofon takma sorununu nasıl çözeceğiz? Hiçbir gelişme yok mu?
Size uygun bir dil ile forum kuralları hatırlatılmış. Dalga geçilecek bir durum göremiyorum, henüz uyarı da almadınız dilerseniz ilk uyarınızı verebilirim. Kurallarımız sadece size özel değil ve "2.13 Genel Şartname : Her üyenin forum kurallarımızı okumuş ve anlamış olduğu kabul edilmektedir. " belirtildiği üzere uygunsuz dil ve davranışlarınıza ilgili forum kuralları gereğince yaptırım uygulanır.Haklısınız gercekten çok ayıp etmişim. Gelir gelmez daha ikinci mesajimda uyarı almayı basarmis olmama da nedense hiç şaşırmadım.. (Geçen gün de imdat başlığını kullanmistim bı sıkıntı olmamıştı ama her neyse. Gidip yeni başlık açayım.)
Aynı konuyu iki kez açtığınız için ikinci konunuzu kilitleyip kaldırdım. Bu konunuzu da bu foruma taşıyorum. Yardıma ihtiyacınız olduğunda konunuzu doğru forum üzerinde açarsanız daha fazla kişi konunuzu görür.Alay yok ama siz bilirsiniz. Yeni başlık açtım aynı soru için. Bu kez de taşındı diyor ve bu konu kapatildi diyor. Harici mikrofon ile ilgili soru nereye taşındı bulamıyorum. Aynı zamanda bu konu kapatildi deniyor çünkü. Sadece basit bı sorunun cevabını arıyorum. Bu kadar üstüme gelmeyin lütfen.
Çok teşekkür ederim. Peki bu kabloyu taktiginda gcam gibi uygulamalar indirmek gerekiyor mu? Yoksa telefonun kendi kamera uygulamasında video kayıt yapabiliyor musun?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sana bu kablodan lazım. Kulaklık kısmına kulaklığı, mikrofon kısmına da mikrofonu bağlamadan harici mikrofon çalışmıyor. Ben böyle çözdüm.
Evet, kendi uygulamasıyla yapabilirsin. Harici mikrofondan kaydeder.Çok teşekkür ederim. Peki bu kabloyu taktiginda gcam gibi uygulamalar indirmek gerekiyor mu? Yoksa telefonun kendi kamera uygulamasında video kayıt yapabiliyor musun?