- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Platina/Courbet
- Konular
- 207
Hocam widget adı ne olarak geçiyor, Microsoft Launcher kullandığım için widgetler içinde bulamadım.
Sadece miui sistem baslaticisinda calisiyor diger launcherlerde calismazHocam widget adı ne olarak geçiyor, Microsoft Launcher kullandığım için widgetler içinde bulamadım.
Bu hiç iyi olmadı hocam.Sadece miui sistem baslaticisinda calisiyor diger launcherlerde calismaz
Teşekkürler elinize sağlıkTürkçeleştirmesi ve bir kaç eklenti bana ait. Aşağıda iki video bırakıyorum iyi kullanmalar
Temalardan mtz olarak içe aktarın ardından widget bölümünden seçin.
Video1:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Video2:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Download Link :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
TeşekkürlerTürkçeleştirmesi ve bir kaç eklenti bana ait. Aşağıda iki video bırakıyorum iyi kullanmalar
Temalardan mtz olarak içe aktarın ardından widget bölümünden seçin.
Video1:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Video2:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Download Link :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hava durumuna göre değilde kendi isteğinize göre yağmur damlası veya çiseleme olarak ayarlayabileceğiniz bir tema var "Pure Dark v10"Merhaba arkadaşlar daha önce lg g2 de hava durumu na göre kilit ekranı da animasyon değişiyor du ona benzer witget mtz yada tema varmı?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler elinize sağlık
Teşekkürler ederim hocam bir deniyimHava durumuna göre değilde kendi isteğinize göre yağmur damlası veya çiseleme olarak ayarlayabileceğiniz bir tema var "Pure Dark v10"
ElevenAui temasinin widgeti forumda varMedyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bu ana ekrandaki widget ı nereden bulabiliriz yardımcı olabilecekler sizlere sesleniyorum saygılar..