Yardım Hardbrick

reyguerrero

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
redmi note 3
Konular
1
Merhaba,

2 gündür uğraşıyorum fakat bir sonuca varamadım. redmi note 3 kullanıyorum MTK işlemcili. rom atarken hardbrick oldu daha sonra spflash tool ile kurtarmaya çalısıyordum. unbrick işlemi yaparken pc ile bağlantı koptu kazayla telefonum kapandı. hiç bir tepki vermiyor hiç bir şekilde açılmıyor. sarj a taktığımda ışığı yanması gerekiyor o bile yanmıyor. pc ye taktığımda bağlantı kurulma sesi geliyor fakat 3-4 saniye sonra tekrar bağlantı kopma sesi geliyor. sürekli böyle oluyor. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Merhaba,

2 gündür uğraşıyorum fakat bir sonuca varamadım. redmi note 3 kullanıyorum MTK işlemcili. rom atarken hardbrick oldu daha sonra spflash tool ile kurtarmaya çalısıyordum. unbrick işlemi yaparken pc ile bağlantı koptu kazayla telefonum kapandı. hiç bir tepki vermiyor hiç bir şekilde açılmıyor. sarj a taktığımda ışığı yanması gerekiyor o bile yanmıyor. pc ye taktığımda bağlantı kurulma sesi geliyor fakat 3-4 saniye sonra tekrar bağlantı kopma sesi geliyor. sürekli böyle oluyor. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Mi flash veya başka bir program telefonunuzu algılıyormu. Ben eski telefonumu trend plus hard birick olmuştu ve ne yazıkki aynı sizin dediğiniz gibi hiçbir tepki vermiyordu pc algılamıyordu odin de algılamıyordu ve hiçbir teleofoncu yapmadı eğer aynı bu durmudaysa tek çözüm ya granti yollucaksınız delta yaprmı iblemiyorum en kötü ihtimal ana kart değişecek.

Oyla:

reyguerrero

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
redmi note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:( malesef mi flashda da gözükmüyor. garantisi yok yurt dışından almıştım. snapdragon için edb ile flash boot falan yapılması gerek diyorlardı ama mtk ya göre bir şey bulamadım

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Biraz araştırın belki bu yeni cihazlarda bir kurtarma yolu vardır çünkü benim cihaz 2013 yılında çıkmıştı.

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
bu konuya bir gözat istersen burda anlatılmış bazı yöntemler redmi note 3 için.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşın cihazı nore 3 mtk. Aynı durumda birkaç cihaz canlandırdım ama çok zor ve zahmetli. Cihazın sökülmesi gerekli.

Oyla:
Üst Alt