Efs yedeği yeter mi bilmiyorum hocam bi kere başıma geldi Efs yedeği olmadığı icin qcn ile halletim ben. Qnc yedeği almak icin ise cihazın rootlu olması gerekir. IMEI atmanın bi aşaması olduğundan forum kuralları gereği yazamıyorum. Google amca bu konuda size baya yardımcı olur.Merhaba. efs yedeğini twrp ile alıyorum. qnc yedeği nerden alınıyor? efs yedeği imei uçmasına karşı tek başına yetmez mi? Teşekkürler.
Telefona hard reset reboot yapmak istiyorum imei uçar mı
Teşekkür ederim.Efs yedeği yeter mi bilmiyorum hocam bi kere başıma geldi Efs yedeği olmadığı icin qcn ile halletim ben. Qnc yedeği almak icin ise cihazın rootlu olması gerekir. IMEI atmanın bi aşaması olduğundan forum kuralları gereği yazamıyorum. Google amca bu konuda size baya yardımcı olur.
Benim cihazım pasaport kayıtlı twrp yada miflash ile rom yüklerken yada reset atarken bi sıkıntı olurmu?Eğer imei atmadı iseniz bir sorun çıkmaz. İmei attırdıysanız burada ki deneyimli arkadaşlar daha net cevap vereceklerdir..
Normal de imei kaydı uçmaz. Pasaporta kayıtlı olduğu için sorun çıkmaz yani. İmei atırma durumunda bi ihtimal sorun yaşayabilirsiniz.Benim cihazım pasaport kayıtlı twrp yada miflash ile rom yüklerken yada reset atarken bi sıkıntı olurmu?