Soru Hard Reset Zararlımı

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Russo
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
20
Merhaba değerli MIUI ailesi poco x3 pro kullanıyorum garantisi gitmesin diye hiçbir işlemde bulunmadım rom root kilit açma vs.. cihaz aldığım gibi orjinal

Ve cihaza hard reset atmak istiyorum Cihaza bı zararı varmıdır yok diye biliyorum fakat profosyonellerden bilgi almak isedim

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Merhaba değerli MIUI ailesi poco x3 pro kullanıyorum garantisi gitmesin diye hiçbir işlemde bulunmadım rom root kilit açma vs.. cihaz aldığım gibi orjinal

Ve cihaza hard reset atmak istiyorum Cihaza bı zararı varmıdır yok diye biliyorum fakat profosyonellerden bilgi almak isedim
Profesyonel değilim ama onlarca kez hard reset attım, her seferinde faydasını gördüm, tavsiye ederim. Hard reset atmadan önce mi hesabınızdan ve Google hesaplarından çıkış yapmayı unutmayın. Kurulum yaparken soracak şifrelerini.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130

Zarar vermez GB boyutunda güncelleme geldiğinde hard reset önerilir cihazını kendine gelmesi için ben GB boyutunda güncelleme geldiğinde hard reset atıyorum sorunsuz kullanıyorum cihazları.

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Russo
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
20
Zarar vermez GB boyutunda güncelleme geldiğinde hard reset önerilir cihazını kendine gelmesi için ben GB boyutunda güncelleme geldiğinde hard reset atıyorum sorunsuz kullanıyorum cihazları.
Teşekkür ederim sağol kardo

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Russo
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
20
peki mauel güncelleme yapma garanti dışı bırakır mı

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
peki mauel güncelleme yapma garanti dışı bırakır mı

Manuel güncelleme yapma derken örneğin ota bağlantısına sahip bir rom indirdiğiniz de sistem güncelleyici üzerinden paket dosyasını seçerek güncelleme yapmanız cihazı garanti dışı bırakmaz ama kilidi açmanız mi flash ile cihaza stock dahi olsa rom atma işlemlerine girmeniz cihazı garanti dışı bırakabilir.

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Russo
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
20
Manuel güncelleme yapma derken örneğin ota bağlantısına sahip bir rom indirdiğiniz de sistem güncelleyici üzerinden paket dosyasını seçerek güncelleme yapmanız cihazı garanti dışı bırakmaz ama kilidi açmanız mi flash ile cihaza stock dahi olsa rom atma işlemlerine girmeniz cihazı garanti dışı bırakabilir.
cevabımı aldım sağolun sistem güncelleyici ile yapmıstım kilidi kapalı garantisi bitene kadar karışmıcam hocam

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
cevabımı aldım sağolun sistem güncelleyici ile yapmıstım kilidi kapalı garantisi bitene kadar karışmıcam hocam

Yok hocam o işlem garantiyi devre dışı bırakmaz kesinlikle. Tabiki garantili bir cihaz almış iseniz o topa bir müddet girmemek en iyisi

Üst Alt